Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak akik ilyen és hasonló nőkért rajonganak?
Ránézek és minden porcikája kívánja a finom kényeztető szexet. Nagyon izgató szerintem, mit gondoltok róla?
Ennél szerintem százszor izgatóbb, természetes (vagy legalább annak látszó) szépségek vannak.
Ezt a nőt bottal sem.
Számomra nagyon izgató, mindenét kinyalnám, kényeztetném, majd jöhet ő a vastag ajkaival és egy érzéki szexel zárnám az aktust deszép lenne...
F/27
Nemrég megismerkedtem egy lánnyal. Átlagos, kissé inkább vékonyabb testalkat, B kosaras mellek, kicsit szélesebb csípő, vállig érő barna hullámos haj, barna szemek, kissé elálló fülek, bájos arc, vidám, őszinte mosoly.
Na, ő gyönyörű. Nem instamodell, nem blogger, nem valami beképzelt majom... simán, egyszerűen kedves és gyönyörű.
Ez, akit linkeltél, minden tekintetben taszító. Lehet, hogy valamikor szép volt, de most? Múanyag, "megcsinált" nőcske, műmosollyal, és túl nagy egóval. Egyáltlalán nem tetszik.
Nőként nekem nagyon tetszik.
Ha lenne annyi pénzem, valami hasonló külső lenne a cél.
És senkinek a véleménye nem számítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!