Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak akik ilyen és hasonló nőkért rajonganak?
Figyelt kérdés
Ránézek és minden porcikája kívánja a finom kényeztető szexet. Nagyon izgató szerintem, mit gondoltok róla?
2022. jún. 12. 17:11
2/30 anonim válasza:
Tobábbtenyésztésre alkalmas.
Másra nem való.
4/30 anonim válasza:
Engem taszít minden porcikája, nem elég hogy mű, de aránytalan az egész és még a feje is ronda.
5/30 anonim válasza:
Ez egy élő szexbaba. Nyilván dugnám, még szép ha rajtam múlna. De az az igazság hogy egy ilyen nő szóba nem állna egy magamfajtával.
8/30 anonim válasza:
Nekem nőként gusztustalannak tűnik (persze ez csak az én véleményem)
9/30 anonim válasza:
Hú b'meg instagram nevelte gyerek vagy te bszom ki a szád. Ez a fostenger folyik a csapból.
10/30 anonim válasza:
Hú gyerekek... Ez nagyon gáz. Olyan mint amikor a Józsi tuningolja az autót. Rengeteg pénzt és energiát beletesz, de senki nem meri megmondani neki, hogy ocsmány lett. Utána mindenki ki akarja próbálni reménykedve abban, ha már szarul néz ki legalább jól megy vagy hangja van. Ez kb. ugyanez. Talán dugásra oké de apám tuti kitagadna xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!