Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40-50 éves nőket kérdezem. Mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-50 éves nőket kérdezem. Mi az az őrültség amit ilyen idősen tettél meg? Amit talán addig sosem mertél…

Figyelt kérdés

Csides Kata szexuálpszichológus szerint (is) a nők ebben a korban „őrülnek meg” mert a hormonok ekkor megőrjítik a nőket.

Tehát mi az, amit ilyen idősen tettél meg? A kategória nem véletlen…

2022. jún. 12. 14:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

18-as vagyok. Nem kell félni a kluboktól. Budapesten a Tik-takban és a Dreemlandben voltunk a nyilvános klubok közül. Az első valóban egy kicsit elitebb, de ha átlagos vagy legalább inteligenciára, akkor semmi gond nem lehet. Ilyen helyekre ne is járjanak taplók, szerintem. Kinézetre nem válogatnak ezek a klubok. Van is mindenféle korosztály, mindenféle testalkat. Nem gond ez. Van aki a soványakat szereti, van aki a testesebbeket. Nem tapasztaltam klikkesedést sehol. Persze van olyan, hogy nagyobb létszámú társaság egyszerre megy, akkor érezheted úgy, hogy elkülönülnek, de egyébként nem tapasztaltam ilyet. Szóló pasiknak adódik lehetőségük, de csak ha kezdeményeznek. Bármennyire szeretem a hármast, a köröző "hiénákat" el szoktam hajtani. A szóló pasi vegye a fáradságot (szerintem), hogy még a társalgóba, vagy a bárba jöjjön oda és beszélgessen. Persze olyan nők, párok is vannak, akik ezt nem igénylik.

Milyen volt a hármas? Nagyon jó rendszerint, ha a beszálló is önzetlen és kitartó.

2022. jún. 20. 10:01
 22/25 A kérdező kommentje:
18 -as :) Köszönöm a leírtakat. Most kicsit megnyugtattál
2022. jún. 22. 23:32
 23/25 anonim ***** válasza:
14 - a szűz fiúk izgatóak, a szituáció extrém, a potencia garantált - de az élvezet nem. Macerás dolog, tapasztalatlanok, gátlásosak és könnyen lesznek szerelmesek - na, az az, ami nem hiányzik...
2022. jún. 23. 09:05
 24/25 anonim ***** válasza:
23 válaszoló, azaz van h. korán elsülnek? Szerelmesek... ohhh egyem a kis lelküket, az nemcsak a 14 évesekre jellemző..25 éves is volt már szerelmes közben kiderült a testembe :) nem a szívembe.
2022. jún. 23. 14:58
 25/25 A kérdező kommentje:

23 -asnak a 14 es témára reagálnék én is! Hallod -e azért ironikus dolgokat írsz te itt! Ez volt a mondandód lényege:

A szűz fiú az „Macerás dolog, tapasztalatlanok, gátlásosak…”

Ezért kell kerülni őket.

Hát ezt nevezem én a női agyakban berögzült marhaságnak. Mert igaz, ha az ember szűz akkor macerás akkor tapasztalatlan akkor gátlásos! A női agyakban mégis az az elvárás, hogy ha a fiú szűz már akkoris legyen király az ágyban mert a férfi az legyen férfi ugyebár!

- Nehogy már én tanítgassam…

Bezzeg amikor a nő szűz a férfi legyen gyengéd! Nehogy már ezzel rázzon le, hogy: - Édesem macerás dolog, hogy te még tapasztalatlan és, gátlásos vagy! Mi ez hogy szűz nő létedre, te nem vagy király az ágyban?

Na de a mondandód második felén konkrétan felröhögtem:

„És könnyen lesznek szerelmesek - na, az az, ami nem hiányzik...”

Jé! Vannak nők, akik nem akarnak szerelmesek lenni de szeretik a szexet? Totál döbbenet! :) (Ez irónia volt!)

Akkor áruld már el miért harsogják azt a nők ha egy pasi nem a szerelmet keresi csak szexet akkor az a pasi egy kőbunkó tahó állat? akkor én most mondhatom ezt rád is mert nő létedre szereted a szexet szerelem nélkül? Vagy akkor most hogy is van ez? Érzed az íróniát igaz? Vagy ha nem értetted és megsértettelek akkor elmagyarázom :)

2022. jún. 23. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!