Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-50 éves nőket kérdezem. Mi az az őrültség amit ilyen idősen tettél meg? Amit talán addig sosem mertél…
Figyelt kérdés
Csides Kata szexuálpszichológus szerint (is) a nők ebben a korban „őrülnek meg” mert a hormonok ekkor megőrjítik a nőket.
Tehát mi az, amit ilyen idősen tettél meg? A kategória nem véletlen…
2022. jún. 12. 14:26
11/25 anonim válasza:
Gimis, középiskolás félénk fiúkák önbizalmát adtam vissza és tettem magabiztosabbá őket.
12/25 A kérdező kommentje:
11-es hogyan ? Önbizalmat adni nem könnyű ám :)
Ritka is az a nő aki ilyet tesz márint törődne "fiúk" önbizalomlmával....
Erről akár csak ha privátban írsz az is érdekelne
2022. jún. 12. 17:00
13/25 anonim válasza:
A kolléganőm fiának és a barátjának vettem el a szüzességét.
Emlékezetes este volt!
14/25 A kérdező kommentje:
13-as egyébként ezt sosem értettem igazán, hogy a nők miért nem értékelik a fiúk szüzességét ? Jó tudni hogy van aki másképp gondolkodik
2022. jún. 12. 17:23
15/25 anonim válasza:
#12: mondjuk úgy, korrepetálás biológiából 🙂. Aki viszont szemtelen és nagypofájú volt, fakanállal jól elvertem. Ugyanezt tettem 16 évesen is, jóval fejlettebb voltam az osztálytársaimnál. Komoly kapcsolatra vágytam de csak a testem kellett volna.
16/25 anonim válasza:
A gimis félenk fiúk önbizalmának jót tesz ha egy tapasztaltabb nővel szexelhetnek😃😄
17/25 A kérdező kommentje:
8- as és annak a történetnek mi lett a vége ?
2022. jún. 17. 15:27
18/25 anonim válasza:
43 évesen volt az első hármas szexem két férfival, 45 évesen voltam először swingerben.
19/25 A kérdező kommentje:
18 -as a Swinger klubbokról kérdeznék, mert hallottam jót is rosszat is..
2022. jún. 17. 18:34
20/25 anonim válasza:
18 as a swinger engem is érdekel, 44 vagyok.Milyen tapasztalatod volt?
Milyen volt a 3mas szex😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!