Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tűnik el mindenki,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnik el mindenki, mikor komolyra fordul a beszélgetés? Mindnekinek csak a szája nagy. Akkor nem is akar senki szexelni?

Figyelt kérdés
2022. jún. 11. 19:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Na, akkor egy kipipálva.

Nem fogok rosszul aludni miatta babám.

2022. jún. 11. 20:37
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
:D
2022. jún. 11. 20:55
 13/16 anonim ***** válasza:
74%

Akarnak "szexelni" csak nem veled 😅 Egyszerűen a kommunikáció során úgy döntenek mégsem vagy nekik szimpi. Ez van, fogadd el bro'.

A másik, hogy - anonim oldal lévén - elég sok lesz itt a troll, magát nőnek kiadó pasi.

Próbálj élőben csajozni, ott legalább azonnal látod a potenciális partnered :) Hozzáteszem, ha élőben nem megy, akkor a netről sem fog... Még ha össze is hozod a randit, akkor is élőben kell megteremtened a kémiát, ha az nincs meg akkor tökmindegy előtte miről levelezgettél.

2022. jún. 11. 22:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"ha élőben nem megy, akkor a netről sem fog"

Ezt többször láttam már itt leírva és kicsit vitatkoznék vele. Élőben általában nincsenek egyedül a lányok. A barátnőiken is múlik, hogy bíztatják, vagy eltántoritják tőled. Aki egyedül van, azt is már zaklatásnak számít megszólítani. Ha nem vagy extrém helyes, vicces, akkor porig leszel alázva.

Neten kicsit könnyebb, mert tudhatod, ha nincs pasija és megbeszélhettek egy talit kettesben, ha minden jól megy.

2022. jún. 11. 23:22
 15/16 anonim ***** válasza:
90%

#14 egy időben nagyon sokat csajoztam a netről, szinte nagyüzemben nyomtam minden nap a különféle oldalakon lógva. Meg persze bulizni is jártam. Az arány a neten "felcsípett" és élőben megismert nők vonatkozásában 1:5 és nem a net javára. Pedig bulizni csak hétvégén voltam (+fesztiválok) a neten meg több órát lógtam minden nap.

Egy szimpla buliban hány nőt látsz face to face, hánnyal tudsz összemosolyogni, hányat tudsz megszólítani, mennyivel tudsz beszélgetni? S mennyi idő ugyanennyi randit összehozni a netről? Ott vagy az élő csajozásnál a 0. pillanatban ahol a neten lennél x levél váltása után amíg az élő randi összejön, azt megbeszéled. Sőt a neten meg vagy fosztva a non-verbális kommunikáció lehetőségétől, az apró jelek "olvasásától". Persze ha már nagyon jól tudsz csajozni és zsigerből megy akkor menni fog a netről is. Amúgy nem igazán.

2022. jún. 11. 23:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Lehet foglaltak,nyuszik,veled azonos neműek,vagy ha volt képcsere,mégse tetszettél nekik.
2022. jún. 12. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!