Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretitek ha párotok a puncitokba élvez?
Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 14:09
11/20 anonim válasza:
Engem izgat, ha a párom nagyot élvez a hasamra, van hogy felspriccel az arcomig. Ebből tudom, hogy élvezi.
12/20 anonim válasza:
Nem szedhetek fogamzasgátlót így marad az óvszer.
13/20 anonim válasza:
Igen, élvezéskor a párom farka lüktet és megduzzad, ez nyilván nekem is jó érzés, a legtöbbször el is megyek tőle
15/20 anonim válasza:
Kicsit off topic. De több válaszadónál láttam, hogy nem szedhetnek tabit és óvszerrel védekeznek. Csak javasolni tudom, hogy nézzetek utána a pesszáriumnak és spermicid gélnek😅
Topic: én kifejezetten élvezem és érzem ahogyan lüktet közben. Ami picit negatívum, hogy iszonyat sokat termel és sok idő mire kifolyik az egész
16/20 anonim válasza:
15. Spermicid gél irritálhatja a bőrt és sokan nem tudnak 15 percet várni és nem fejti ki a hatását és ott a baj.. ://
17/20 anonim válasza:
Van tejsav alapú, arra nem kell várni és a tejsav miatt baromira pici esély van az allergiás reakcióra
18/20 anonim válasza:
17. Igen? Mennyibe kerül? Nekem tényleg szuper érzékeny a vaginám, de annyira hogy a VÍZ alapú síkosító is irritál.. 😂
Ezért kérdezem, hogy biztosan jó?
19/20 anonim válasza:
3500 egy tubus és ~3 hónapig jó, de önmagában nem elég. Én a hormonmentes.hu weboldalról szoktam rendelni. Nekem nem ennyire érzékeny, de egyik barátnőmnek is viszonylag érzékenyebb és neki nem lett semmi baja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!