Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok hány orgazmusra vagytok képesek egymás után?
Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 08:12
1/14 anonim válasza:
Ez a kérdés harmadszorra szerepel....
4/14 anonim válasza:
Úgy birom az ilyen kérdezőket halljátok, nem unja még???
6/14 A kérdező kommentje:
#4-5 kérdezzetek már ti is akkor valami értelmeset kommentben.Szúrjátok be ude, had lássuk mekkora IQ fighterek vagytok.De szerintem csak EGO harcosok vagytok.
Várom a nahas színvonalú kérdéseket.Ne fogjátok vissza magatokat.
Természetesen szexualitás témakörben.
2022. jún. 10. 09:14
7/14 anonim válasza:
És bocsi, ha tévedtem, én senkit nem akartam megsérteni, de amikor már a lányok is unják, hogy ma reggel harmadszor hangzik el a kérdés, akkor már megkérdőjelezi minden normális ember, hogy hol itt a hitelesség és mi a cél... Normális témában normális kérdést kéne feltenni, azt meg tudni kéne, hogy egy normális orgazmus van, amit el lehet nyújtani. Érdemes fellapozni inkább az anatómiai könyvet és beülni a könyvtárba, aztán meg keresni egy normális kapcsolatot. A lányok meg - csak szólok - ilyenkor vagy dolgoznak, vagy suliba vannak, vagy vizsgára készülnek, vagy az éjjeles műszakot alusszák ki. Nem itt lógnak. Na legjobbakat.
8/14 A kérdező kommentje:
Sajnos égési sérüléssel.táppénzen vagyok.
De még mindig nem sikerült értelmes kérdést ide írnotok a személyeskedésen kívül.IQ harcosok...nagy EGO val.
2022. jún. 10. 09:26
9/14 dregor válasza:
Szóval neked ez életed minden szórakozása, hogy gyökér kérdeseket írogatsz az oldalra, mert szerinted értelmesek nincsenek... De mindenki másban van a hiba, csak benned nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!