Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért megy prostihoz, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megy prostihoz, aki jóképű, és ingyen is szexelhetne?

Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 00:18
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
98%
mert 100 féle oka lehet
2022. jún. 10. 00:19
 2/29 anonim ***** válasza:
64%
Aberrált elvárásai vannak. Nem akar kötődni. A jóképűség mögött is lehetnek komplexusok: túl nagy, túl kicsi, egyéb problémák.
2022. jún. 10. 00:20
 3/29 anonim ***** válasza:
97%
Vagy nincs ideje kapcsolattartásra, megszokta.
2022. jún. 10. 00:21
 4/29 A kérdező kommentje:
Mit jelent a kapcsolattartás? 2 hetet kellett beszélgetnem egy tinderes nővel hogy szexeljek. Mármint első randin szex, csak épp covidos is volt 1 hétig, én se vagyok olyan jó pasi... de sikerült.
2022. jún. 10. 00:22
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

tehát szerinted az általad megítélt jó pasik max 2 hét alatt bármikor kell hogy találjanak valakit

értem

2022. jún. 10. 00:24
 6/29 anonim ***** válasza:
83%
A prostit kívánja. Vagy az izgatja fel, hogy megvásárolja a nő testét.
2022. jún. 10. 00:28
 7/29 anonim ***** válasza:
81%

Fizetek van szex

Neki állok ismerkedni megy az idő jó pofát kell vágni stb és ugye szintén megy el közben a pénz.

2022. jún. 10. 00:49
 8/29 A kérdező kommentje:

Mire megy a pénz? A tinderes 2 hetes beszélgetősnek 1 sört fizettem, mert beültünk kocsmába, de utána hazakísérhettem. Ilyenekkel ne hasonlítsd össze. Ja, és pont ő tablettázik, ezért bele is élvezhettem akadálytalanul. Reggel felkelve már zavart, ezért csak húztam egy óvszert, és az esti 2 után harmadszorra óvszerben dugtam meg. Jajj, erre érted a pénzt, hogy fizettem az óvszerért, míg a prostinál ingyen lett volna?

És lehetne kapcsolatod is... mert jóképű vagy.

2022. jún. 10. 00:54
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
az hogy instant, erre megy a pénz
2022. jún. 10. 00:55
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj bazzeg, beszélgetni nem akar, dugni akar, mit lehet ezen nem érteni? 2 hetet beszélgessen egy csajjal egy dugásért, ami aztán esetleg össze se jön? Pénzért egy órán belül már dughat is. Eleve sok ember annak a 20-30 ezer Ft-nak a sokszorosát megkeresi annyi idő alatt, amíg ledumálja egy csajról a bugyit, ha egyáltalán sikerül. Kurvára nem tétel ennyi pénz. Én mondjuk nem prostizok, nem is fogok soha, de simán megértem, hogy sok ember 30 rugóért sokkal szívesebben néz filmet 2 hétig (2 napig, akármi) esténként, mint hogy egy olyan csajjal dumáljon, aki csak punci szinten érdekli.
2022. jún. 10. 01:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!