Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lehet hogy egy prosti megkedveljen egy ügyfelét és utána ingyen szexel vele?
Dehogy, ne áltasd magad.
Ha meg is kedvel (amit kétlek), akkor se teheti meg, hogy ingyen szexel veled, hiszen ő csak a pénz miatt szexel veled. Neki ez a megélhetése és általában áll mögött egy strici.
Ha erről álmodozol, gyorsan felejtsd el.
A válaszom: természetesen lehet.
Itt is igaz, hogy mindenki MAGÁBÓL INDUL KI.
Azaz, csak olyan következtetéseket tudunk levonni, ami a bennsőnkből fakad, illetve, amit láttunk és tapasztaltunk az életben.
De a bennsőnk az felül írhat minden tapasztalást.
SZÓVAL :)
Már többször jártam úgy, hogy az autó szerelő, a kebabos, vagy egy prosti IGAZÁN MEGKEDVELJEN.
Ha egy SZOLGÁLTATÓ megkedveli az egyik (jól fizető, és korrekt) MEGRENDELŐjét, akkor elég gyakori, hogy így szól hozzá: MA A VENDÉGEM VAGY :)
Mint szolgáltató és is szoktam "ingyen" dolgozni a régi és jólfizető megrendelőimnek. Természetesen nem a komplett projekteken, hanem kisseb egy két óra alatt elvégezhető feladatoknál.
Én azt szoktam írni, mondani: A mai munkát DÍJMENTESEN VÉGEZTÜK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!