Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek elég az a kellemes orálhoz és az élvezéshez ha a lány csak a makkotokat szopizza?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, sosem csináltam még, de képtelen lennék mélyen bevenni.
Privit nem kérek.
2022. jún. 9. 23:04
11/17 anonim válasza:
Aki nagyon kiéhezett annak még ennyi sem kell. Ezzel együtt baby ha jól akarod csinálni akkor tanuld meg a száj- és kézmunkádat azonos ütemre, ritmusban csinálni. Kis gyakorlás, de menni fog, sok sikert :)
12/17 anonim válasza:
Igen, nekem elég, de közben simizze a golyókat, meg úgy mindenütt körülötte. :)
13/17 anonim válasza:
Volt hogy csak így kaptam de ugyan úgy elélveztem
14/17 anonim válasza:
Igazából ha jól csinálod ez is elég lehet de közben a kezeddel húzogasd is neki le fel közben néha csavaró mozdulatot is vigyél vele. Garantáltan elfog szállni :)
15/17 anonim válasza:
Kellemesnek nagyon kellemes, de nekem pl sokkal nagyobb ingerküszöböm van már, elélvezéshez erős és gyors inger kell (kézzel erősen rászorítva)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!