Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Agg szűzek titeket nem zavar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Agg szűzek titeket nem zavar hogy így lehet így maradtok, és így haltok meg szűzen?

Figyelt kérdés
Engem igen, én is agg szűz vagyok. 30F

2022. jún. 9. 21:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
hát igen, tartós tejet már ne vegyél ennyi idősen, mert csak kárba vész a pénz
2022. jún. 9. 21:58
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Akkor miért nem teszel ellene?
2022. jún. 9. 22:16
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Kb.25000 forintodba kerülne és holnap ilyenkorra már nem lennél szűz.
2022. jún. 9. 23:54
 4/12 anonim ***** válasza:
65%

Gondolom elvárás az egekben, de a kinézete, igényessége olyan szinten van, mintha a tehén valagából pottyant volna ki.

Megfejelve egy hatalmas adag picsogó önsajnálattal.

Önmagát generáló folyamat.

2022. jún. 9. 23:54
 5/12 anonim válasza:
100%

Engem nem zavar, sőt kicsit örülök is neki.

De gondolkoztam már azon is, hogy lehet, aszex vagyok...

2022. jún. 10. 00:17
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Akkor alakíts egy tábort, ahol összegyűlünk, és ősi törzsi meséket hallgatva, a réveteg sámán dobkísérete mellett azon töprengünk, hogy mit nem lehet ellene tenni.
2022. jún. 10. 05:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, már elfogadtam. Nem én vagyok az első ilyen, nem is én leszek az utolsó...
2022. jún. 10. 10:30
 8/12 anonim ***** válasza:
52%
Szerencsére nagyon jó a maszturbálás is, néha annyira jó, hogy el eem tudon képzelni, hogy ennél jobb lehet. Inkább más lehet a szex, de jobb azt aligha. Ráadásul nem kell megfelelnem, csak magamat kell boldoggá tennem. Nem tartom magam aggnak és nem érdekelnek a társadalmi elvárások, csak az, hogy jól érezzem magam a bőrömben.
2022. jún. 26. 15:16
 9/12 anonim ***** válasza:

A 3 éves kislány is jól érzi magát babázás közben. Akkor slussz-passz, semmi fejlődés onnan tovább?

2022. jún. 26. 21:04
 10/12 anonim ***** válasza:

Meg egy 10 éves kislány is jól érzi magát babázás közben. Ettől függetlenül 3 évas kora óta megtanult írni, olvasni, számolni, a környezetéről több millió érdekes dolgot, lehet már azt is tudja "mi akar lenni ha nagy lesz". Ezt azért nem nevezném semmi fejlődésnek ;)

2022. júl. 3. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!