Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Legutóbbi lábfétises élményetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legutóbbi lábfétises élményetek?

Figyelt kérdés

Kivel mi történt legutoljára lábfétis témában?

Nyár van mindenkinek szabadon a lábai, párommal mi sem tétlenkedünk szerencsére! :)

2022. jún. 9. 21:48
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Vertem mar ki labbal palinak
2022. jún. 9. 21:51
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
1. Petinek nem? Diszkriminatív vagy.
2022. jún. 9. 23:27
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
epp ma szexeltunk kondi utan csajommal, nyaltam a labat is. nem volt tul izzadt, pont kellemes volt.
2022. jún. 9. 23:43
 4/10 Misike21 ***** válasza:
100%
Folyamatban be van illesztve a szexuális életünkbe 🙂😉👌
2022. jún. 13. 12:54
 5/10 anonim ***** válasza:
64%
Pár napja amikor egy parkban három barátnő használt lábtartónak poénból, az érdekes volt. Ültek a padon, fagyiztak, diskuráltak. Oda mentem hozzájuk, szó szót követett, de a vége az lett, valami vicc kedvéért eléjük ereszkedtem négykézlábra. Aztán ők meg csak hirtelen feltették rám a lábukat, kacagtak, és tetszett nekik, hogy hagyom. Ott is maradtam, amíg meg nem ették a fagyijukat és el unták. Már-már azt hittem, hogy el is felejtkeztek rólam, amikor tréfásan gúnyolódó hangon közölték, hogy "na jó, most már elég lesz, kis szolga", és elsétáltak. :)
2022. jún. 13. 13:06
 6/10 anonim ***** válasza:
87%

teljes láb - talpmasszázst adtam a feleségemnek, utána pedig elkezdte verni a talpai között a f/*rkamat

jó volt.

2022. jún. 14. 10:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Fodrászommal a hátsó hajmosóban voltunk. Már végzett a munkával, majd azt mondta, várjak, ülj vissza, majd a fajansz szélére feltette a meztelen talpait, és csak annyit mondott, kétszer megmostam, és nem vagyok csikis! Kb fél órát kényeztettem, ellenőriztem állítását. Ez alatt a fodrászat kiürült, csak ketten maradtunk.
2022. jún. 21. 13:24
 8/10 anonim ***** válasza:
42%
Múltkor napozás közben mindkét lábfejemre rászállt egy-egy légy, és mászkáltak rajta. Szeretem, amikor a mezítlábas lábamra rászállnak, és a mászkálásukkal csiklandozzák, ráadásul mivel múltkor kettő is volt rajta, főleg jól esett. Kb. fel is tudok ilyenkor izgulni, ha a lábamat birizgálják.
2022. jún. 22. 14:56
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Az előző talán nem a legjobb példa volt.

Ugyanakkor ha nem is a legutóbbi, de talán az egyik legnagyobb az volt (igaz, már több, mint 10 éve), amikor két lány barátom is lefogta a lábaimat, és az egyikük az egyik, a másikuk a másik talpamat csiklandozta. Csoda hogy nem élveztem el. :D Igaz, előtte én is csikiztem az ő talpukat.

2022. jún. 24. 13:56
 10/10 Koragg válasza:
0%
Feküdtem hanyatt az ágyon és a párom lábtyűbe mellém ül és az arcomba tolta. Közbe kézimunkázik. Majd felém állt és lábbal befejzte. Végeztével szétkente a hasamon én a lábtyűvel dörzsölte az arcom. A nagylábujját a számba is nyomta
2022. júl. 26. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!