Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, hány pasinak voltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hány pasinak voltatok elsők orál terén, szexben és análszexben?

Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok és mennyi a partner?

2022. jún. 9. 16:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lehet, most újat fogok mondani, de vannak emberek, akik egy kezükön meg tudják számolni az eddigi szexuális partnereiket, ráadásul csak olyanokkal csinálták, akikkel voltak elég bizalmas kapcsolatban ahhoz, hogy megbeszéljék a korábbi tapasztalataikat. Ha ilyen vagy, nagyjából nulla mentális erőfeszítésbe kerül számon tartanod, hogy kinek voltál első és kinek nem.

2022. nov. 14. 18:24
 12/13 anonim ***** válasza:

2, 3, 0

Az orál azért több eggyel, mert vele rendesen egy pár voltunk, de az a két nő akivel előttem volt nem szopta le soha. Még csak be se kapták.

Cserébe az egyiket rendszeresen kinyalta a 3 éves kapcsolatuk során. Szóval tulajdonképp az is csak 2,5

Jellemző, hogy a srác akkor mondta ki, hogy "szeretlek", amikor a számba élvezett. Nem az első alkalom volt és már tudtam, hogy előző kapcsolatában nem volt benne része, így nem zavart. Baromira tudta értékelni, hogy nem egy prűd picsa vagyok, ahogy az exét emlegette.

Én meg mikor elmondta (addigra már párszor lefeküdtünk és szoptam is, de csak előjátékkén) úgy megsajnáltam, hogy aznap igazán odatettem magam. Leszoptam végig, számba ment el. 5 perc alatt újra állt, főleg szopástól. Dugtunk is, majd miután én elélveztem újra a számmal juttattam a csúcsra.

Valami olyasmit mondott, hogy az az egy szex jobb volt, mint élete addigi összes szexuális élménye együttvéve. Alig két óra múlva kaptam tőle a legnagyobb virágcsokrot amit valaha kaptam. Közben soha nem enged el... Jellemző, hogy ez az egyetlen olyan kapcsolatom, ami végül egyoldalúan ért véget és nem én szakítottam.

2022. dec. 9. 10:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Egynek sem. Mindig idősebbel és tapasztaltakkal kezdtem
2023. jan. 5. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!