Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Lefeküdnétek egy operált transz lánnyal vagy nem? Miért?
Figyelt kérdés
2022. jún. 9. 15:02
21/32 anonim válasza:
Nem. Érezze jól magát a bőrében meg vallja magát bárminek, amihez kedve tartja, de én szexuális értelemben azokat tekintem nőnek, akik annak is születtek.
22/32 anonim válasza:
Semmi esetre sem, az én szememben nem nő. Hanem nőies külsejű férfi, tehát nem tudok vonzódni hozzá. Én a nőket szeretem.
23/32 anonim válasza:
Na, akkor azzal koptatom le innentől a fura srácokat, hogy operált transzi vagyok. Köszi a visszajelzést!
24/32 anonim válasza:
Szívesen, úgysem hiszi el, akinek van hozzá szeme. Az pedig több, mint hinnéd. :)
25/32 anonim válasza:
#24 inkább az az izgalmasabb, ha elhiszik róla :D
26/32 anonim válasza:
Hát, ha átoperált, akkor reálisan ez minden férfinél csak alkohol mennyiség kérdése, mert van az a szint, ahol már nem veszi észre.
27/32 anonim válasza:
Én lefeküdnék vele kíváncsiságból.
28/32 anonim válasza:
#26: Az a szint már alkoholmérgezést jelent...
29/32 anonim válasza:
#24: meglepődnél smink és megfelelő ruha mire képes...
30/32 anonim válasza:
24
francokat
Szombathelyen is úgy járnak az egyik hirdetőhöz aki már operált hogy sokan nem is tudják hogy férfi biológiai értelemben csak operált
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!