Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, miért féltetek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, miért féltetek a pénisztől mikor még szüzek voltatok?

Figyelt kérdés

Azért mert valaki más irányítja?

Vagy a méretétől félnek a szűz nők? A gondolat, hogy egy nagyobb legyen bennetek először ijesztőbb, mint egy átlagos vagy kicsi?

Hány éves korotokig voltatok (vagy vagytok🙄 ) szüzek?

2022. jún. 8. 12:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Nem féltem tőle akkor se, nem valami harapós kutyáról van szó hanem egy testrészről. A mérete itt nem volt releváns, inkább az, hogy 0 tapasztalattal féltem hogy olyat teszek vele ami fajdalmas esetleg.
2022. jún. 8. 12:49
 2/12 anonim ***** válasza:
95%

Sosem féltem a faroktól. Nem tudom ezt honnan veszed

Vannak túlságosan erkölcsös családok, ahol mindenféle olyan információval bombàzzàk a lány gyerekeket, hogy azok emiatt tartanak az első együttléttől. De nem tartom valószínűnek, hogy bárki is félne a faroktól

2022. jún. 8. 12:50
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem féltem tőle. 19 évesen még szűz voltam, de már 16 évesen imádtam szopni.
2022. jún. 8. 12:51
 4/12 anonim ***** válasza:
98%
S te miért félsz attól, hogy normálisan (udvarlással) próbálkozz a csajoknál a helyett hogy azt várnád egyből a pélódra ugrik három privi után valaki?
2022. jún. 8. 12:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem a pénisztől féltem hanem a fájdalomtól.
2022. jún. 8. 12:58
 6/12 anonim ***** válasza:
88%

Visszakérdeznék…

Sok fiú, pasi miért fél annyira megszólítani egy nőt, hogy inkább meg sem teszi, ezáltal olyan frusztrálttá válik, hogy a komplett női nemet okolja a szerencsétlenkedése miatt. És szép lassan megszületnek a fejeben azok a gondolatok, hogy minden nő pénzéhes, minden nőnek lóphasz kell, minden nőnek kigyúrt test kell, stb.

Holott egyetlen akadály áll az ilyen pasik előtt. A saját félelmük…

2022. jún. 8. 13:00
 7/12 anonim ***** válasza:
35%
Nekem írjatok, én 4 üziig is tudok várni. Nem kapkodok. 🌝
2022. jún. 8. 13:01
 8/12 anonim ***** válasza:
95%
Amiért a fiúk is tartanak a puncitól,ismeretlen terep azért.Láttam én már fiút akinek nagy szája volt aztán,olyan izgalomba volt,hogy lelankadt neki.
2022. jún. 8. 13:10
 9/12 anonim ***** válasza:
91%

Miért féltem volna?

Nem ismertem, nem tudtam mi a jó a másiknak, ennyi. Aztán felfedeztük.

15 voltam.

2022. jún. 8. 14:23
 10/12 anonim ***** válasza:
96%
Nem féltem tőle.
2022. jún. 8. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!