Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon izgat ha a partneremnek nagyobb csiklója van. Eddigi barátnőim közül egynek sem volt nagyobb. Ez egy ritka dolog lehet?
A való életben eddig egy ilyen nővel volt dolgom. Nekem is nagyon tetszett, kb borsó méretű volt és imádtam szopogatni. Mindenki másnak sokkal kisebb. Elég ritka lehet.
31/F
volt dolgom ilyen lánnyal, de nekem nem jött be.
akkor volt a csaj 25 körül, se a csiklója szintén ilyen borsó méret, és mellé nagyon nagy kisajkakkal... pedig nem votl gyereke stb.
eleinte kocsiban mikor izgattam kézzel nem is értettem mi van a lába között, mert addig én sem láttam ilyet.
Nyilván nem szóltam neki, de sohasem tetszett igazán. pár hónappal később szakítottunk.
El se tudom képzelni milyen a pár mmes csikló.
Nekem is ilyen borsó méretű, ha közel vagyok akkor meg mégnagyobb. Sőt fölötte még érezni az ujjammal ahogy a bőr alatt megy a többi része
Egyik partnerem se mondta hogy ritka/fura
(Van párom)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!