Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ha így történt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha így történt élvezhette velem?

Figyelt kérdés

Fiú-lány barátok vagyunk, már 3 éve, de mindig is vonzódtunk egymáshoz. Hétvégén úgy alakult hogy elkezdtünk smárolni nagyon szenvedélyesen és utána le is feküdtünk. Én csak csókot terveztem, de elmentünk egy sötét ligetbe ahol orális téren volt mimden, utána félrehívott a szobába és nem tudtam ellenkezni. Közös fürdés közben is belém hatolt, aztán a tükör előtt is megdugott, utána az ágyban folytattuk mindenféle pózban. Mivel éjjel jött ránk és nem volt nálunk gumi, nagyon ragaszkodott ahhoz hogy keressünk még a város másik végébe is kimentünk hajnali 2-kor érte. Ez meg is történt. Utána aludtunk egymás mellett kb. 2 órát, reggel arra keltem hogy a lábam közt van és berakta gumi nélkül. Azt mondta hogy nem tudta megállni hogy ne rakja be gumi nélkül.

Mindkét alkalomkor elélvezett, az első ágyban lévő dugásnál és reggel is. De ez úgy történt hogy a végén kihúzta belőlem és rövid ideig magának verte, utána rám élvezett mindkétszer.

Én néha nyögtem, de ő semmi ilyen hamgot nem adott ki.

Ha kétszer is megdugott egy éjszaka alatt akkor élvezte vagy csak kihasználta a lehetőséget?

2022. jún. 7. 20:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nyilván jó volt neki. És te élvezed? Volt orgazmusod?
2022. jún. 7. 21:43
 12/16 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%
Attól én még minimum leb_sznám, hogy engedélyed nélkül betette gumi nélkül. :) Több esze is lehetne a gyereknek.
2022. jún. 7. 22:12
 13/16 anonim ***** válasza:
92%
És ilyenek szexelnek. Akiknek még semmi felelősségtudatuk sincsen. Nem volt még felvilágosító óra a suliban?!
2022. jún. 7. 22:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Az semmit nem jelent, hogy megjött :D
2022. jún. 8. 17:43
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát azért eleg sok mindent😅
2022. jún. 8. 18:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Jól lehúzta rólad az összes bőrt

Biztosan ki akarta használni hogy ott vagy és jól elkap aztán rendbe tesz alulról azert esett neked ennyi helyen

2022. jún. 8. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!