Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusoknak miért nem kell saját gyerek?
Figyelt kérdés
Értem én azt, hogy a nőket szereti, de az mivel jobb, hogy örökbefogadnak egy gyereket, semmint sajátjuk legyen? Én ezt heteroszexuális nőként nem érem fel ésszel, nekem az a legfontosabb, hogy saját gyerekem legyen, a saját vérem. Attól még, hogy nem szeretik a f#szt, nem hiszem, hogy pár menetet nem bírnának ki egy férfival vagy, hogy megkérnék, hogy verje ki, aztán a cucc meg oda kerülne, ahol a helye van. És lenne saját gyerek, akit egyedül vagy a barátnőjükkel közösen nevelének fel. Hiszen sok nő neveli egyedül a gyerekét, nem kell egy férfi mellett elköteleznie magát senkinek, ha nem akarja. Nem vagyok sem homofób, sem az árva gyerekek ellen nem beszélek, hiszen ők is megérdemelnek egy boldog családot. De ez a kérdés már régóta foglalkoztat engem.2022. jún. 7. 18:39
11/17 anonim válasza:
Egyem a szíved de kis butus vagy :D
12/17 anonim válasza:
Láthatóan a picinyke kis agyadig az az információ még nem igazán jutott el, hogy messze nem akar ám minden nő gyereket, sőt…! Egyre többen vannak, akik nyíltan vállalják, hogy a hátuk közepére sem kívánnak egy porontyot, szóval talán nem kéne olyan orbitális baromságokat kijelenteni, hogy egy nőnek a gyereke az élete. Hát meg kell hagyni elég sivár és sekélyes “élete” lehet annak, akinek a gyereke teszi ki az életét.
13/17 anonim válasza:
Felneveled és elkoltozik sokra mész vele
14/17 anonim válasza:
A leszbikus kategóriában sokszor feljön ez a téma. Leginkább olyan formában, hogy egy pasi akar a "megváltó" lenni :D Olvasgasd kicsit az ottani válaszokat, és hamar meglátod mekkora butaságot beszélsz.
Pl ebben leírnak kb mindent: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__leszbikussag__11..
15/17 anonim válasza:
Miért kéne annak életcélnak lennie, hogy gyereket neveljünk?!
Félre értés ne essék, szeretem a gyerekeket. De teljes önzőség a gyerek vállalás. Szüljek, mert babusgatni akarok vkit? Szüljek, hogy legyen ki eltemessen? Szüljek, hogy vki tovább vigye a nevem? Full önös érdek. Ráadásul egy romlott, szemét mocsok világ van. Én féltem ettől, a gondolatban se fogant gyerekem.
16/17 A kérdező kommentje:
Jó, de én azokra a leszbikusokra gondoltam, akik szeretnének gyereket.
2022. jún. 9. 15:44
17/17 anonim válasza:
Olvas, asszony, olvass! :D Akarnak, csak nem mindegy hogy hogyan! Milyen feltételekkel! De fordítsuk meg a kérdést. Te szeretnél úgy gyereket, hogy papíron semmi közöd hozzá? Hogy bármikor elvehetik? Nincs láthatásod? Lehetőséged bármilyen formában beleszólni az életébe? Szeretnéd, ha a párodon kívül egy másik ember viszont szülői joggal rendelkezhetne, miközben te nem? Mindezt egy olyan országban, ahol megbélyegzik, csúfolják azokat a gyerekeket, akiket meleg pár nevel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!