Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfival csak akkor szexelnek nők, ha egyedül él?
Figyelt kérdés
2022. jún. 7. 17:22
3/8 anonim válasza:
Nem, dehogy.
Volt két hosszú kapcsolatom között egy év 30 évesen amíg haza is költöztem, erőt gyűjteni a szakitás után, plusz közös életet felszámolva nem volt hova mennem, és még kellett 1-2 év amig anyagilag összeszedem magam lakás vásárláshoz. Nem is nagyon küzdöttem de egy év alatt több mint 20 partnerem volt, általában búvóhelyek, hotelek, vagy ha neki volt helye. Illetve másfél hónapot éltem külföldön is közben egy kiküldetés miatt, ott béreltem saját lakást, nyilván könnyebb volt úgy, de egyáltalán nem limitáló faktor ha nincs kecód.
5/8 anonim válasza:
lakótársammal biztos nem, és ezt én szenvedem meg :D
7/8 anonim válasza:
Nem. Csak akkor, ha az anyjával él, macskája van és babettával jár.
8/8 anonim válasza:
Most hogy mondod... lehet benne valami mert a felesegem nem akar szexelni velem es nem egyedul elek hanem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!