Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy a rendszeres és élvezetes szexuális élet során a párom pénisze vastagságra és hosszra is nagyobb lett?
3 hónapja vagyunk együtt, és már az első találkozón lefeküdtünk. Egyből össze is jöttünk, hiszen megvolt a szikra, és a kötelék. A szex is rettenetesen jó volt ekkor is.
Minden hétvégén nála alszok, Vagy ő nálam. (Péntek-szombat-vasárnap) Ezalatt a napi 3-4 aktus nálunk teljesen természetes.
Kevesebb sosem volt.
Mikor össze jöttünk sokkal kisebb és vékonyabb is volt a párom nemiszerve.
Viszont észre vettem, hogy az utóbbi 4-5 hétben, hogy sokkal nagyobb mérete lett. (Jobban is élvezem, mint valaha)
Állhat valami ennek a hátterében?
Hozzáteszem, a páromnak én voltam az első nő az életében. Nekem viszont ő nem.
Mint minden testrészünk, a pénisz is meg tud edződni,
ez pedig méretnövekedéssel járhat.
Nekem is nőtt, és vastagodott amikor az alkalmi szexről
rendszeresre váltottam.
szerintem csak nem volt teljesen erektált a korábbi alkalmakkor, megjött az önbizalma
ha a pasiknak a rendszeres szextől nagyobb lenne, akkor az én hüvelyem már nem tudom, hova tágulna lol
Jobban felizgúl, nagyobb a vérbőség.
Örülj neki, hogy ilyen jó csaj vagy, és hónapok után ilyen hatással vagy rá.
Álltalában ennek az ellenkezője szokott lenni.
Telnek a napok, hónapok, évek, és a férfi libidója csökkenget sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!