Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne kívánjam páromat reggel este?
Figyelt kérdés
2022. jún. 7. 09:37
2/14 A kérdező kommentje:
Reggel este kívánom őt. Kezét, szájját, férfiasságát. Ha kimarad egy este vagy reggel már összedőlt a világ.
Imádok vele együtt lenni, de túl sok vagyok neki úgy érzem.
2022. jún. 7. 09:44
3/14 anonim válasza:
semmit, örülj neki
fél év múlva már nem lesz így
4/14 anonim válasza:
Ha friss kapcsolat akkor fog enyhülni a dolog. Ha meg már nem friss akkor neked ilyen a libidód.
5/14 A kérdező kommentje:
3 éve vagyunk együtt és 1 éve együtt élünk.
2022. jún. 7. 09:52
6/14 anonim válasza:
Panaszkodott hogy sok?
Lennék a pasid helyében...
Ugyan így kívánom a barátnőmet, csak ő nem kívánja... :o/
7/14 anonim válasza:
Kérdező, szerintem rendben van.
Hagyd hogy újra tudjon tölteni és elég időt szánni rád. :)
Én is ilyen vagyok, semmi baj sincs ezzel.
8/14 dregor válasza:
Mi a gond azzal, hogy reggel-este? :D A kettő között elég nagy a szünet.
9/14 A kérdező kommentje:
Az, hogyha egy kimarasd már rosszul érzem magam. Nem olyan a napom, a reggelem, az éjszakám. Tök rossz érzés.
2022. jún. 7. 10:48
10/14 dregor válasza:
Ez viszont nem azon múlik, hogy kívánod-e a párod. A rossz érzésed jó eséllyel valamilyen frusztráció, az is lehet, hogy önbizalomhiány... Mivel nem voltatok együtt, így tudat alatt érezheted magad úgy, hogy nem vagy elég kívánatos számára szexuálisan. De ezt jellemzően segítséggel tudod orvosolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!