Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most irántam mit erezhet? (Gondolom nem szeret szerelemmel)
Figyelt kérdés
A legjobb fiú barátom tudja hogy szeretem, de barátnője van. Valamelyik nap olyan rosszul esett hogy flörtölgetés után közölte hogy mi barátok vagyunk, hogy azt mondtam neki inkabb többet nem keresem. Ekkor falnak nyomott és lesmárolt, kint a parkban le meg lefeküdtünk amit utána folytattunk nála. Szerintetek? Ez mi vokt részeről? Mintha nem akarta volna elfogadni hogy kilépek az életéből2022. jún. 6. 20:47
1/6 anonim válasza:
Már megint te? Hányszor teszed még fel ezt a kamukérdést?
2/6 anonim válasza:
Szerencsés vagy. Megtudtad, hogy mivel tudod gyorsan izgalomba hozni:-)
3/6 anonim válasza:
Amúgy csak az nem értem, hogy végül dugtatok vagy pont épp nem dugtatok? Csak nekem nem érthető ez rész vagy másnak sem? (Ha igen, dugtatok akkor egyértelmű a válasz a kérdésedre.)
4/6 A kérdező kommentje:
Lefeküdtünk igen
2022. jún. 6. 22:00
5/6 anonim válasza:
Akkor pontosan érthetnéd. Van valakije, de dugtatok egyet. Te így mondod. De ha az ő szemszögéből nézed, akkor simán van még egy punci akit kötetlenül kefélgethetne innentől, hiszen tudod, hogy van valakije mégis...
Te vagy az ingyenpunci, hát persze hogy nem akar elengedni. Így változatos az élete. Hány évesek vagyok egyébként?
6/6 anonim válasza:
Eléggé szomorú hogy nem becsüli a párját... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!