Őszinte választ kérek: ti már gondoltatok úgy a nővéretekre? Nem szerelemmel, hanem úgy. Remélem értitek mire gondolok? Meglestétek már? Bugyiját, melltartóját megnéztétek már? S gondoltatok rá aközben miközben. Ha igen, mikor? S hogyan? Leírjátok?
ember gusztustalan vagy. A saját nővéredre vered!! Ásd már elmagad. Ez után mi jön az Anyádat akarod majd meg....
Szégyen vagy. Ilyet még viccből se kéne kiírni.
Ha vicc, nagyon bunkó vagy!! Ilyennel nem viccelünk..
(Mármint a normális emberek..)
Ha igaz, akkor szó szerint vedd amit az előttem levő leirt,
mert szó szerint egyet értek vele...
Nem akarom én is ugyanazt leirni...
Úrinőségem tart vissza a további jelzőktől..
(nem pozitivak!!!!!)
Az emberek 99%-a nem érez szexuális vonzalmat a tetvére iránt, annál az egyszerű oknál fogva hogy a TESTVÉRE! A saját vére, családtag! Sajnos te abba az 1%-ban vagy benne!
Ne hidd hogy ez normális dolog. Ez NEM NORMÁLIS DOLOG amit te csinálsz!
Sajnos BETEG vagy.
De segíthetsz magadon ha elmész pszichológushoz.
Úristen, neked sürgősen orvoshoz kéne menned...
Hányok tőled!!!
megb*sznátok
recskáztok
Mi baj van a fentebb leírt szabvakkal?
4ik vagyok.
Mit túlzunk el ??
Ilyet még viccnek se lenne szabad írni.
Milyen világ az ahol a saját nővéredre izgulsz fel?? Ja tényleg csak én túlzóm el.
Vagy lehet hogy az ilyen erkölcstelen, gusztustalan, emberen nem érzik hol a határ. Aki képes a sajátnővérét...
Attól ne várjuk el hogy képes legyen normális gondolkodásra.
Épp elmélyü ember ilyet nem fantáziál és még csak meg sem fordul a fejébe.
Szerintem az ilyet elkéne küldeni egy pszichológushoz mert valami nincs rendben ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!