Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezert szakitanatok a parotokkal? N/28
Megismerkedtem valakivel akivel egesz jol megertjük egymast .
Kb 4 het utan eljött az elsö együttlet ideje es elmondta hogy van egy bizonyos fetise.
Nem all fel neki csokolozastol, vagy semmi egyebtöl, csak akkor ha puszilgathatja a testemet. Ha vegre erekcioja van , folyamatosan izgatnom kell a mellbimboit a kezemmel ,különben azonnal lelankad neki.
Az elsö szex alkalmaval is igy volt. Behatolt, nekem volt orgazmusom de ö nem elvezett el majd nemsokkal miutan 3lmentem, kihuzta es azonnal lelankadt neki.
Ezen kivül elmondta hogy ö a szexet maskepp szereti. Szeretne ha magassarkuban lennek es nyalogathatna a labfejemet. Facesittinget kedvel, ö közben verne maganak stb . Erre nem került sor. Valamit a latex ruharol is még hablatyolt de mar annyira lefagytam hogy nem is igazan tudtam hol vagyok.
Ez most mi ????
Eddig normalis kapcsolataim voltam Es egyszeruen nem tudom hogy mit szeretne tölem, mi ez a fetis? Hogyan elegitsem ki?
Vqgy jobb lenne szakitani?
Szerintem meg minden normális addig,míg a másiknak nem okoz fájdalmat.
Nem arról van szó hogy véresre veri a hatadat ostorral vagy fojtogat akaratod ellenére.
Számos szexuális vágya van az embereknek és ezt el kell fogadni.Nem vagyunk egyformák.
Ő legalább őszinte és ezeket a vágyait elmondta.Ahelyett hogy elhallgatta volna.Egy jó kapcsolat alapja pedig az őszinteség és nyíltság a másik felé.Ezt azért lehetne értékelni.Itt az ideje hogy te is megnyílj felé.
Nem feltétlen kötelező végigcsinálni mindent amit a másik akar,de beszélni róla nem bűn!!
Ezt hívják "Szexuális fetisizmus"-nak, olvasd el a Wikipedián: [link]
Mondhatni a tankönyvi leírás tökéletesen összefoglalja: "Szexuális fetisizmus az a jelenség, amikor a felnőtt ember szexuális vágya élettelen tárgyra vagy a külső nemi szerveken kívül más testrészre fókuszálódik"
Egy kapcsolat ugye soktényezős egyenlet, egyik része az emberi, másik a szexualitás. Ha te ki tudsz elégülni, akkor végülis nem rossz az összkép, de legalábbis kérdőjeles, hogy nem nagyon van metszet, ami mindkettőtöknek izgató. Így ugye mindkét félnek olyan dolgokat kell csinálnia szexben, ami legjobb esetben hidegen hagyja, rosszabb esetben undorítja, hogy cserében ő is megkapja a kielégülés "jussát".
Az, hogy a fétisei nélkül lelankad, nem képes normál szexre sem, elég rossz dolog, az lenne az ideális, ha olyan nőt találna (folt a zsákját!), akit meg pont azok izgatnak, amit őt is.
Amit leírtál, azok alapján az a benyomásom, hogy nem igazán tetszik a szexuális világa. Van ilyen, hogy nem illetek össze. Szerintem ne eröltesd, van még más férfi a világban. Ő meg némi további keresgélés után jó esetben megtalálja azt, aki boldogan teljesíti a vágyait, hiszen ő meg szintén pont ezeket élvezi.
Utolsonak nagyon szepen köszönöm. Elfogom olvasni !
Valoszinüleg igazad van, nem fog ez menni....
Egyfolytaban idegesit az orakon at tarto puszilgatassal, eddig nem tudtam vele mit kezdeni,most mar idegesit. Es akkor még nem beszelek a mar emlitett egyeb furcsa dolgairol. Kar hogy ez miatt nem lehetünk együtt,de sajnos tulsagosan zavar a beallitottsaga, es tul fiatal vagyok ahhoz hogy lemondjak szexröl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!