Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadott családon belül az, hogy a családtagok mutatkoznak egymás előtt meztelenül?
Volt egy exem, aki otthon kb meztelen szaladgált, egy szál tangában. De ő sokáig együtt is fürdött az öccsével....
Fura volt, hogy szex után amikor a fenekére élveztem, csak felkapta a tangáját és rohant is ki a konyhába. Látta így mindenki, apa, anya az öccse..
Az én szüleim nagyon szigorúak ezen téren.
Apukám természetesen lehet egy szál boxerben itthon.
De nekem anyu erős szabályokat hozott.
Pl: kulcsra be kell zárnom az ajtóm, ha öltözők. Nem lehetek kivágott felsőben, sem crop top-ban. Természetesen melltartót, vagy sport melltartót is mindig viselnem kell. A szoknyamnak minimum a combom közepèig kell érnie. Illetve nem lehet feszülős a szoknya.
Nálunk természetes dolog volta meztelenség!Apu anyu, hugom előtt!23 éves voltam amikor nagyapám katéterét( prosztata nagyobbodás miatt kapott katéter)Az adjuntus orvos megtanított, hogyan cseréljem ki a péniszében a katétert!Először furcsa volt megfogni nagyapám pöcsét,azután haláláig 4 naponta cseréltem neki!Sokan csodálkoztak, hogy ezt meg merem csinálni!
Pár évvel később egy ismerősöm került ilyen helyzetbe, a családba nem volt senki aki vállalkozott volna a katéter cserére, engem kértek meg, hogy segítsek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!