Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, haragudnátok a barátotokra, ha úgy verné ki amikor nem vagytok otthon, hogy megfogja egy cipőtöket és azt szagolja, miközben veri?
Figyelt kérdés
Mi lenne a reakció?
szakítás?
Beteg lenne ilyen?
2022. jún. 4. 16:09
2/13 A kérdező kommentje:
szakítás lenne még akkor is, ha tökéletesen működött a kapcsolatotok és boldogok vagytok?
Nem hiszem el, hogy valaki szakítana!
2022. jún. 4. 16:12
3/13 anonim válasza:
Tokeletesen mukodo kapcsolatban tudnam ezt a vàgyát előre
5/13 A kérdező kommentje:
Miért olyan nagy bűn ez, mintha megcsalna?
2022. jún. 4. 16:22
6/13 anonim válasza:
Beteg idiótákra nincs szükségem. Jó eséllyel ilyennel össze sem jövök, de ha valahogy eltitkolja és rájövök, azonnal otthagyom!
7/13 A kérdező kommentje:
Szomorú, hogy ennyire itélkező korunk nő társadalma.
2022. jún. 4. 16:27
8/13 anonim válasza:
Te szeretned ha a nő olyanon perverzkedne ami neked undorito?
9/13 anonim válasza:
Ez nem ítélkezés. Nekem ez a fajta dolog nem fér bele, neked is ugyanúgy van olyan dolog ami fordított esetben nem tetszene
10/13 anonim válasza:
De, van aki ezért szakítana, például én is. Nekem ez nem fér bele, egyből kiábrándulnék, a gyomrom felfordulna. Nem tudnám vele folytatni. A megcsalás is nagy bűn, és ugyan ez lenne a következménye, csak másképp. Ez nem ítélkezés, ez egy vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!