Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 16 cm hossz és 4 cm vastagság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 cm hossz és 4 cm vastagság tényleg szégyellnivaló?

Figyelt kérdés

Egész sokáig átlagosnak hittem magamat, nem feszélyezett a méretem. Aztán ahogy sikerült csajozni, kezdtem kapni a negatív visszajelzéseket. A legjobb is az volt, hogy “éppen jó”. Általában kicsinek mondják sajnos. Merevedési problémáim is elkezdtek lenni azóta, mindig erre gondolok, hogy kicsi lesz a nőnek. Húzom-halasztom a “nagy pillanatot”, hogy nehogy vége legyen emiatt mindennek a kiszemeltemmel. Soha nem csináltam ilyet, de a merevedési gond miatt baráti tanácsra elmentem egy rosszlányhoz. Azt mondta a haver, hogy az majd rendbeszedi az önbizalmamat. Hát ellenkezőleg lett. Ő is megállapította, hogy kicsi. Azt mondta, nyugodtan toljam popsiba ahogy a csövön kifér, ne sajnáljam, mert úgysem érez belőle sokat. Nem lett jobb kedvem az egésztől.

Tényleg annyira ritkán kicsi ez?

2022. jún. 4. 12:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Igazuk van a többieknek,nekem is 45 cm!Ennél kisebb csak amatőröknek van!
2022. jún. 4. 14:10
 12/14 anonim ***** válasza:
20%
A paramétereid rendben vannak.Ha nem érzi a csaj az azért lehet mert felpuhulsz aktus közben vagy teljesen szarul dugsz,nem tudod használni. Egy kőkemény 16/4-es fasszal rommá lehet kefélni a nők nagy részét. Lesz olyan akinek egy nagyobb lenne az igazi de attól még nem feltétlenül lesz rossz neki a szex.
2022. jún. 4. 14:27
 13/14 DanielC ***** válasza:
100%
Ha legközelebb megegyszer azt mondja neked valaki hogy 16 cm az kicsi, akkor dugd meg olyan erövel hogy összesz@rja magat.
2022. jún. 4. 16:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdező! Há' nem tudtad,hogy a gyakorin 20 cm az átlag és mindenkinek jó vastag?

Nekem 30 cm

69/F

Józsi bá'

2022. jún. 6. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!