Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 cm hossz és 4 cm vastagság tényleg szégyellnivaló?
Egész sokáig átlagosnak hittem magamat, nem feszélyezett a méretem. Aztán ahogy sikerült csajozni, kezdtem kapni a negatív visszajelzéseket. A legjobb is az volt, hogy “éppen jó”. Általában kicsinek mondják sajnos. Merevedési problémáim is elkezdtek lenni azóta, mindig erre gondolok, hogy kicsi lesz a nőnek. Húzom-halasztom a “nagy pillanatot”, hogy nehogy vége legyen emiatt mindennek a kiszemeltemmel. Soha nem csináltam ilyet, de a merevedési gond miatt baráti tanácsra elmentem egy rosszlányhoz. Azt mondta a haver, hogy az majd rendbeszedi az önbizalmamat. Hát ellenkezőleg lett. Ő is megállapította, hogy kicsi. Azt mondta, nyugodtan toljam popsiba ahogy a csövön kifér, ne sajnáljam, mert úgysem érez belőle sokat. Nem lett jobb kedvem az egésztől.
Tényleg annyira ritkán kicsi ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!