Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim sokszor lelankad. Szex közben és orálnál is. Valamikor fel sem tudom szopni. Nagyon rossz érzés mert attól félek én nem vagyok jó neki. Mi lehet a gond vele?
20
Igen, mi nők ilyen ügyetlenek vagyunk, hogy lankadt pénisszel nem lehet megdugni minket.
14. Én is ezt érzem. Oda teszem magam hogy jó legyen neki azt mondja élvezi aztán mégis ez a vége. Olyan mintha teljesen csődöt mondanék az ágyban.
15. Nem használunk gumit. Gyógyszert szedek.
24. Ásd el magad.
Nem vagyok rusnya se kövér se igénytelen...
Szia!Lehet tünetmentes, illetve pont ez a tünete valamilyen egyéb betegségnek,mint pl.magas/alacsony vérnyomás, cukorbetegség,ès így tovább.Első körben orvossal,urológussal őszintén leülni,megbeszélni.
Ha szereted,ès ő is téged,akkor még meg lehet menteni a kapcsolatot,csak tenni kell érte.Addig, ameddig nem késő.Ennyit megér,kezelik a szervi gondot,kap gyógyszert.Ha nem szervi baj,akkor mentálhigiénés szakember lesz az útmutató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!