Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hangosak a vibrátorok?
Figyelt kérdés
Van egy vibrátorom, de nem tettem bele még az elemeket. Nem egyedül élek, és nem szeretném, ha más is hallaná, amikor használom az eszközt. Tehát mennyire hangos amikor be van kapcsolva? Takaró alatt használva mennyire hallani?2022. jún. 3. 21:07
11/19 A kérdező kommentje:
Oké de nem tudom nekik van-e bármilyen eszközük. 🤣
2022. jún. 3. 23:25
13/19 anonim válasza:
Szerintem várd meg amíg mindenki elalszik és akkor próbáld ki a takaró alatt. Az újabb modellek már kimondottan halkra vannak tervezve; én sem kelek föl amikor a csajom masztizik éjszaka pedig közvetlenül mellette alszom 😅
14/19 anonim válasza:
Ha egy szobába laktok akkor sajna marad az újj...
15/19 anonim válasza:
Menj el valahova, ahol nincs sok ember és kapcsold be a táskádban, elő se kell venni
Vagy bemész egy nyilvános WCbe, bekapcsolod (nem kell kipróbálni) és meghallgatod, ott jó eséllyel nem futsz bele ismerősbe
Vagy beülsz az autódba és egy parkolóban meghallgatod
Esetleg otthon kapcsolsz be zenét és a fürdőben megnézed mennyire hangos, akár a vizet is megengedheted
Nem hiszem, hogy soha sehol nem tudsz egyedül maradni 1-2percre
16/19 anonim válasza:
Egy normális világban nyugodtan maszturbálhatna mindenki.
17/19 A kérdező kommentje:
12! Ne itt éld ki a hülyeségeidet, a kérdésben szó sem volt dildóról.
Írtam hogy nem egy szobában vagyunk, még csak az kéne.
A kérdés megoldódott, a normális válaszokat köszönöm!
2022. jún. 4. 12:29
19/19 A kérdező kommentje:
Nem kell max fokozatra tenni, és senki nem hall semmit
2022. jún. 7. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!