Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek van vibrátorotok vagy dildótok?
Figyelt kérdés
Kaptatok vagy vettétek?
Jobb mint simán kézzel csinálni?
2021. dec. 13. 08:25
2/11 anonim válasza:
Van, vettem is, kaptam is. Más érzés, változatosabb.
4/11 anonim válasza:
nekem eddig minden csajomnak volt vibrije, volt aki alig használta, de volt.
5/11 anonim válasza:
Mindet én vettem. Csak ezzekkel tudok elélvezni.
6/11 anonim válasza:
Barátnőmnek vibrije volt, azt kapta barátnőitől, aztán közös játék során úgy döntöttünk, veszünk neki egy dildót is.
Egyedül nem nagyon használta, de szexnél néha ő vette elő.
7/11 anonim válasza:
Van . Több fajta is. Én vettem azaz rendeltem.
Nekem például sokkal jobb, mint simán kézzel. Folyamatosan bővül a készlet.
De mindenki más és más.
8/11 anonim válasza:
Mindegyiket én vettem.
Nem jobb inkább más érzés mint kézzel.
9/11 anonim válasza:
Kaptam. Satisfyer 2 Pro+. Léghullámos+vibri. Hát eléggé ráfüggtem 😂
10/11 anonim válasza:
Van egy hatalmas dildóm, kaptam szülinapomra pár fiú haveromtól, poénból. Sose használtam. Nem vibrátor, csak egy hatalmas szilikon dildó, semmi extra, nem rezeg, csak a mérete miatt vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!