Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek cafkaság ha már szoptam le ismeretlen srácot házibuliban?
Figyelt kérdés
1 órás ismerettség után, kicsit részegek is voltunk.
N/25
2022. jún. 3. 13:32
11/22 Teri néni válasza:
Igen, és ha le is nyelted rutinos senior cafka vagy. Ha csak simán arcra ment akkor középhaladó cafat.
12/22 anonim válasza:
Nem az, hol szoktál bulizni? De ezt inkább a 7-es válaszolótól kérdezem, mert te feltehetően kamu hapsi vagy. Szóval, 7-es válaszoló, kedvesem, merre bulizgatsz így nyár elején? Bulesz bulesz
13/22 anonim válasza:
Vikikém elszaladt veled a ló, előbb még itt sírtál a bőség zavar végett, most meg könnyelműségedet hirdeted. Érdekes egy paradox csaj vagy, azt meg kell hagyni
14/22 anonim válasza:
Igen! Ebben a korban komoly kapcsolatban kellene tanulnod az együttélést! Aztán majd csodálkozol hogy pár év múlva kib.sznak mint macskát szarni a pugyéddal együtt...
16/22 anonim válasza:
Nem az.Én is szoptam már le idegent.Ismerőst még többet.De én imádok szopni.
20/22 anonim válasza:
Teljesen rendben van; csak így tovább a jövőben is 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!