Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha lány létemre nagyon szexéhe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lány létemre nagyon szexéhes vagyok az baj?

Figyelt kérdés
Főleg az idősebb pasik jönnek be

2022. jún. 1. 17:18
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
92%
Napi meleg troll😂
2022. jún. 1. 18:48
 12/44 anonim ***** válasza:
93%
Hány éves vagy?
2022. jún. 1. 18:59
 13/44 anonim ***** válasza:
81%
Hasonlokepp vagyok :) Orulnek nekunk a Ferfiak
2022. jún. 1. 19:09
 14/44 dregor ***** válasza:
18%
Nem lenne baj, csak a valóság általában mást mutat... :D
2022. jún. 2. 11:31
 15/44 anonim ***** válasza:
0%
Vicces, hogy sorra olvasom, hogy igazából jó az( vagy csak a puncid hiányos pasik írnak?),de ha a valóságban is kicsit többet igényled, nem heti 3x max, akkor már negatívan ninfománnak tartanak, meg stb...
2022. jún. 2. 11:47
 16/44 dregor ***** válasza:
78%
#17 Az is vicces, hogy a gyk tele van nimfo, szexmániás nővel, de a valóságban a nők se nagyon akarnak heti 3-nál többet. Engem a napi 2-3 se zavar, volt ilyen időszak. :D
2022. jún. 2. 11:50
 17/44 anonim ***** válasza:
81%
18, valószínű, hogy nem minden 5. az, vagy nem merik felvállalni pont azért, amit írtam, hogy az le van nézve? Te tényleg. Ha egy pasi folyton dugna, akkor evolúció meg mit tudom én milyen indokok vannak rá, de büdös ribi vagy ha nem veted meg Nőként te sem a szexet... aztán hol vannak még az igazi tényleg nimfomán nők, akik aztán tényleg sokat akarják...
2022. jún. 2. 11:58
 18/44 A kérdező kommentje:
Köszi hogy ennyien válaszoltatok.
2022. jún. 2. 15:24
 19/44 dregor ***** válasza:
100%

#18 Azzal nem tudok mit kezdeni, hogy van egy csomó 1bites sudribunkó, akinek nem jut p...na ezért frusztrációjában minden az életet élvező nőt rib..cnak tart. De eleve nem értem, hogy az ilyenek véleménye mi a bánatos francért érdekel bárkit is... Hagyni kell őket ugatni és nem tudomást venni róluk, főjenek csak a levükben.

Te meg élvezd a szexet annyit, amennyit csak akarod. :)) Hidd el, a normális férfi örül egy szexet szerető, szexben nyitott, gátlásoktól mentes nőnek, aki élvezi, hogy nőnek született. ;)

2022. jún. 2. 15:35
 20/44 anonim ***** válasza:
37%
Anita te vagy az?
2022. jún. 2. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!