Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol keressek sugarbabyt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol keressek sugarbabyt?

Figyelt kérdés
2022. jún. 1. 15:59
1 2
 11/18 dregor ***** válasza:
#8 Mi lenne az az összeg? :D
2022. jún. 2. 11:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Jol keresnek akkor,havi 400 ..na szep :D

N

Én mondjuk biztos nem tudnek lefekudni minden jöttment disznóval mondjuk....

2022. jún. 7. 01:20
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy itt is sikerrel jársz. Szerintem azért régiónként eltérő, hogy mennyi a jellemző támogatás. Nemrég olvastam egy cikket, amiben havi 300 volt megadva átlagos árként havonta. Ami Pesten 400, az pl. az Alföldön már kevesebb. Amúgy talán engem is érdekelne egy ilyen kapcsolat, ha akadna kellően intelligens, diszkrét és csinos lány a közelben...
2022. jún. 7. 10:26
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekelne, bár nem a klasszikus sugarbaby kapcsolat, hanem inkább alkalmi, nem havi fixért, hanem alkalmi szexért támogatás. Ilyen van itt?
2022. jún. 7. 10:36
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozhatsz ifjúsági szórakozó helyeken is!
2022. jún. 7. 10:49
 16/18 anonim ***** válasza:

13.

Tényleg egy diszkrét és udvarias megfogalmazás.

Akinek van esze és szingli, meggondolja ezt. :)

Én ha szingli is lennék, nem tudnék ilyen kapcsolatba belemenni, nem kenyerem a kihasználás, a hátterem ellenére sem.

2022. jún. 7. 11:01
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
A sugarbaby és a prostituált között az a különbség hogy a baby általában nem váltogatja a pasikat napi 4*, mert elég az a pénz amit egy hónapra kap
2022. jún. 7. 21:26
 18/18 anonim ***** válasza:

#14 itt nem lesz alkalmiért "támogatás", de a rosszlányokon igen 😂

Az sb és a prosti között a különbség, hogy az előbbinek fix, állandó ügyfelei vannak (jó esetben csak egy, rosszabb esetben több szponzort futtat egyszerre) a prostinál meg aki éppen jön és fizet. Ha te alkalmanként akarsz x ezer Ft-ot fizetni az a normál prostitúció. Ha neked megteszi akkor másnak miért ne tegye meg?

2022. jún. 7. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!