Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok kis százaléka lesz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok kis százaléka lesz csak életében egy ideig sugarbaby?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon kevés!

Mivel régebben próbáltam keresni, de nem találtam egyet sem.

F

2022. máj. 7. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:
37%

Sokan szeretnének azok lenni, mert dolgozni egyik sem szeret, csak beleülni a szép és jó dolgokba.

Mert ezt látják a közösségi oldalakon, hogy mennyi sikeres nő van, akik szintén gold diggerek.ha esetleg lányos barátnők közül egyiknek gazdagabb pasija lesz, mindegyik fújni kezd ha nekik csak szerény pasi jutott.

általában a 30-as évek elején a nagy többség belátja hogy sima középkategóriás nők, akit max meglukasztani akarnak a gazdagabb pasik.

itt lejjebb adják a színvonalat és utána már beérik a béta pasikkal is, csak fizessék a hitel és a rezsi felét,havonta.

2022. máj. 7. 17:38
 2/4 anonim ***** válasza:
36%
A legtöbben azok, hiszen a férfiak tartják el őket, csak nem mindegyiküknek jut igazán gazdag.
2022. máj. 7. 17:47
 3/4 anonim ***** válasza:
36%

17:47 jól mondta!!!!

N

2022. máj. 7. 17:57
 4/4 anonim ***** válasza:
87%
Menj fel a puncsra pl., ott találsz párat.
2022. máj. 7. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!