Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hetero férfi számára izgalmas lehet női bugyit felpróbálni?
Figyelt kérdés
2022. jún. 1. 11:17
1/10 anonim válasza:
Szerintem heterónak nem igazán lesz izgalmas és igazán eszébe sem jutna ilyen, én anno kipróbáltam, de azóta tudom hogy biszex vagyok. 25f
2/10 anonim válasza:
Ha ezt valami alázós játékban teszitek akkor van olyan heteró akinek bejön. N
3/10 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem izgató. Előfordult, hogy a barátnőmet meg akartam nevettetni valami hasonló számmal, nevetett is, de arra kért, hogy soha többet! :D Nekem is elég volt egyszer.
4/10 anonim válasza:
Nem. Binek igen. Vettem fel mert kérte a másik de én bi vagyok.
5/10 anonim válasza:
Ha barátnőm kérné, mert izgatónak találná, akkor felvenném, de magamtól nem jut eszembe.
6/10 anonim válasza:
nekem csak először volt izgalmas, mikor női bugyit próbáltam fel. nem si birtam sokáig. Aztán elmúlt, mostmár természetességgel hordok női bugyit, minden izgalom nélkül.
7/10 anonim válasza:
Nem. Ilyet csak a , na hagyjuk....
8/10 Senior Séf válasza:
63 éve vagyok hetero, de sohasem jutott eszembe női bugyit felhúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!