Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Milyen izgalmasabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen izgalmasabb helyen masztiztatok már?

Figyelt kérdés
2022. máj. 10. 09:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Munkahely wc :)
2022. máj. 10. 09:35
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Könvtár, többször is.
2022. máj. 10. 09:37
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Wc, többágyas táborban-szobában az ágyban,erkélyen (10.emelet).

Szex pedig lépcsőház és vonaton,munkahelyre besurrantunk éjszaka,mert nem tudtunk akkor hova menni :D

2022. máj. 10. 09:39
 4/16 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudom mennyire számít izgalmasnak, de én vezetés közben szoktam néha🤣
2022. máj. 10. 09:40
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan érdekes hely mert egy ágyban csináltam de mellettem feküdt az öcsém a földön egy matracon pedig az unokatesónk.
2022. máj. 10. 09:40
 6/16 anonim ***** válasza:

#4: Izgalmas, de leginkább veszélyes... 😅

Úgyhogy csak ésszel, senki nem akar töréskárt, vagy még rosszabbat, mert neked épp élvezkedni támad kedved...

2022. máj. 10. 09:43
 7/16 anonim ***** válasza:
64%

11 osztálykiránduláson en nagyon fáradt voltam, betegség miatt korán kellett akkoriban feküdnöm.

Jo volt a buli, a szálláshelyen nem fekhettem le, ott em lehetett volna aludni, a tanároknak máshol volt a szállásuk, a tesitanár megengedte, hogy a szobájában aludjak, ő majd hajnalban alszik csak kicsit... 2 ágyas szoba volt...

Mikor hajnalban jött be, meggyőződött róla, hogy alszom, aztán átöltözött halkan... irgalmattlan jó testü pasi volt takaró alól sunyiban figyeltem...

Miután lefeküdt, és hallottam, hogy elaludt, maszgtiztam, miközben néztem a gatyájában kirajzolódó farkát.

Sokkal később a 20éves osztálytalálkozón megbeszeltük, hogy ő is ébren volt és észre is vette és végig az volt benne, hogy rámvetné magát, de féltette a házasságát és a munkáját.

2022. máj. 10. 09:52
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Kukában és buszon
2022. máj. 10. 10:00
 9/16 anonim ***** válasza:
78%

Ez a 7-es válasz számomra inkább egy fantáziának tűnik, mint valóságnak.

Betegen az ember, miért megy el kirándulni? De ha el is megy, miért egy férfi tanár szobájába fektetik le a beteg diáklányt?

Az osztálykiránduláson, ahol általában csak az osztályfőnök van jelen, mit keresett egy testnevelő tanár?

A férfi tanár, miért a diákja előtt vetkőzik le, miért nem a fürdőszobában teszi?

Bár egy sokéves osztálytalálkozón előkerülnek a régi sztorik, csínytevések, amiről esetleg a tanár, akkor nem tudhatott, ilyent egyik fél sem szokott szóba hozni. Ha meg is történik, azt titokban őrzi élete végéig, mindkét fél a diák max a barátnőjének meséli el az ember, de ott is csak, ha igen megbízik abban a barátnőben.

2022. máj. 10. 10:01
 10/16 anonim ***** válasza:
56%

1. Nem rákos voltam, vagy influenzás, hanem krónikus fejfájásom volt, amit egy orvos sem tudott értelmesen diagnosztizálni és a kialvattlanság felerősítette, majd kb 20-21 éves korom körül magától elmúlt, azóta sem tudjuk mi volt.

2. Nem fektettek le, én kértem tőlük valami lehetőséget, ez volt, ezt kaptam. Tancsi meg úgy volt vele, hogy iszogat a srácokkal, valszeg le sem fekszik, max hajnalban egy kicsit indulás előtt.

3. 90es évek végen 2000res elején egy olyan osztályban ahol volt 28fiú és 11 lány, nem volt elég 1 osztályfőnök, 2-3kísérőtanár mindig jött, a tesitanárhoz pedig mi ragaszkodtunk, mivel egy erőskezű de fiatal kezdő tanár volt, aki mégis tudott fegyelmet tartani.

4. Egy kempingben lévő szálláshely volt, ahol a "fürdőszoba" egy 100méterre lévő pottyantós volt.

Még félrészegen sem vetközik ott le az ember.

Egyebként nem vetkőzött le fullra, csak ledobta a nacit és átvett egy tiszta polót.

5. Pontosan így történt, csak a barátnőmnek meséltem el... aki viszont azóta már nrm a barátnőm, hanem egy 4gyerekes részeges csaladanya, aki az osztálytalálkozón is elengedte magát rendesen, és a sokadik sör/feles után mindenkinek minden cikis sztoriját kiteregette.

A volt tesitanarunk pedig konkrétan 8évvel idősebb, még mindig irgalmatlan jó pasinak látom, ha már kibukott a sztori és eleve flörtölgettünk, miért ne beszéltük volna meg a dolgot?...

2022. máj. 10. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!