Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Abbahagytam a maszturbálást,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abbahagytam a maszturbálást, hogy mindig felálljon, ami sikerült is, de gyorstüzelő lettem?

Figyelt kérdés
Egy nem várt mellékhatása lett, hogy 3 éve nem maszturbálok. Tavaly és idén januárban szexeltem, 4 alkalommal mind a 4x fél percen belül elélveztem, amire régen sosem volt példa. Ez most májusban újrakezdődött, hogy gyakoribbak az együttlétek a mostani nővel, de ez sem segít.
2022. máj. 31. 23:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak végletek léteznek ám.
2022. máj. 31. 23:59
 2/8 A kérdező kommentje:
jajaja erre próbálnék rájönni.... egyszer volt hogy nem fél hanem 1 percig bírtam, már majdnem elhittem, hogy fejlődök, de a következőnél visszaestem félre, amiatt meg nem fogok zsinórban háromszor szexelni, hogy esetleg a 4. már 10 percig tartson...
2022. jún. 1. 00:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Arra próbálnak rávezetni, hogy előtte egy egyéni akció sokat segíthet.

De csak egy, és csak szex előtt, ha hosszabb szünet volt.

2022. jún. 1. 00:12
 4/8 A kérdező kommentje:

Ha 2 nap telik el szex között, mi értelme?

Nem részleteztem, mert gondoltam nem kell belemennem ennyire, érthető részletek nélkül is, de mikor januárban este volt 2 szex, már azon meglepődtem, hogy a másodiknál is fél perc után durrantam, de hogy reggel felkelve szintén ez történt, végképp letaglózott. Ilyen nem szokott lenni...

2022. jún. 1. 00:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy idő után szerintem meg fogod szokni, onnan kezdve rendben lesz.
2022. jún. 1. 01:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Sok gyakorlás, próbálj olyat, hogy első 3-4 nap naponta egy szex, majd utána két naponta.
2022. jún. 1. 08:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Milyen január, ember?! Június van!
2022. jún. 1. 11:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Január az előző nő, amúgy a hó vége volt... a kérdést még májusban írtam ki, és már a következő nő. :) Tesó. :D
2022. jún. 1. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!