Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, izgatónak tartjátok vagy éppen lehangolónak, ha barátnőtök/nejetek elismeri, hogy néha fantáziál gangbang-ről, nagy intim méretű pasikról, vagy fekete nagyméretűekről?
"9-es Nem hímsovinizmus. de nem egy nőbarát dolog, ha nem érdekel a párod fantáziája. Milyen párkapcsolat ami ennyire egyoldalú? Az ilyen énközpontú pasik miatt utálják meg a nők a szexet! Ha nem akarnék nőies maradni, azt mondanám egy tahó bunkó farok az ilyen férfi. - de persze ismeretlenül nem mondok ilyeneket."
álljunk már meg, olyan gondolatokat tulajdonítotok nekem, amilyeneket egyáltalán nem is írtam.
így szólt az eredeti válaszom (#6-os):
"nem feltétlen izgulok fel az Ő fantáziáitól, de ettől még örülök, ha megosztja"
ebből hogy sikerült kihozni, hogy egy énközpontú hímsoviniszta tahó bunkó vagyok, egy baromira egyoldalú kapcsolatban?
az meg, hogy emberről emberre különböznek a fantáziák, és ami az egyiknek izgató fantázia, az a másiknak nem feltétlen, elkerülhetetlen törvényszerűség. a feleségemet sem izgatja az én összes fantáziám. akkor ő meg nősoviniszta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!