Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Őszintén! Mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Őszintén! Mennyire hátrány a lapos fenék?

Figyelt kérdés

2022. máj. 30. 08:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%
Ágyon könyökölve, pucsítva szerintem nem is lehet olyan lapos :P
2022. máj. 30. 09:24
 12/22 anonim ***** válasza:
52%
Nekem a szép kerek telt popsik tetszenek.
2022. máj. 30. 10:08
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan lapos az szerintem, kérdező. Átlag-laposka-plöttyedt seggű ismerőseim, akiket a push-up farmer is alig tart össze, el vannak szállva maguktól, mennyire jó a seggük, mert a férfiak azt mondták. Ne instagramos fitneszmodellekhez hasonlítsd magad, hanem az átlag csajokhoz. Alacsonyan van ám a léc a valóságban. 50 kiló vagyok 170 centihez nulla domborulattal, és még rólam is mondták a hátam mögött, hogy jó a seggem 😆😆😆
2022. máj. 30. 10:12
 14/22 anonim ***** válasza:
72%
Nálam eléggé...
2022. máj. 30. 10:12
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, milyen az a lapos.
2022. máj. 30. 10:44
 16/22 anonim ***** válasza:
65%
Sokat kell simogatni, puszilgatni, paskolgatni, megdgni és szép kerek lesz! ;)
2022. máj. 30. 10:50
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha amúgy bejön a nő, akkor egy ilyen dolog nekem nem akadály. Volt hatalmas seggű, nagyon kis mellű csajom is, na az inkább gáz volt, mert aránytalan volt a teste, ráadásul úgy öltözötty hogy kidomborította a nagy fenekét.

A következő barátnőm feneke meg lapos volt, hosszú lábakkal, de ő korábban túlsúlyos volt, azt leadta (stressz és cigi miatt, nem sporttal) és emiatt lógtak a mellei és a hasán a bőr, a feneke is elfogyott. Nem a külsejével volt nekem bajom, hanem azzal, hogy egy kétszínű r!banc volt. Már elnézést az őszinteségért.

Annyi a lényeg, hogy ha egy nő kedves, normális, nem hülye picsa, akkor nagyon sok külső tökéletlenséget kompenzálni tud vele.

2022. máj. 30. 11:04
 18/22 dregor ***** válasza:
100%
Hát nem ez fogja eldönteni, hogy működik-e a kapcsolat. :)
2022. máj. 30. 12:30
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy lapos alatt mit értesz, mert még fiúk között sem egyértelmű fogalom. Egyébként nekem fenékből és mellekből is a kicsi jön be. Azt tartom a legszebbnek, arányosnak a vékony alakhoz. De attól mert kicsi még lehet szottyadt. Azért túlzott nagy elvárásom nincs ezzel kapcsolatban, viszonylag ritka, hogy általam tökéletesnek látott alakhoz ne lennének megfelelőek, izgatóak. De ez az én ízlésem, akinek a teltebb lányok jönnek be, nekik jó eséllyel mindig is laposak lesznek.
2022. máj. 30. 12:31
 20/22 DanielC ***** válasza:
67%
Hatrany de ha ezen kivül tetszel nem fogok elfutni.
2022. máj. 30. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!