Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Benne lennétek egy gloryhole-b...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benne lennétek egy gloryhole-ba akkor is ha egy shemale csaj vár a túl oldalon?

Figyelt kérdés

Nektek semmi teendő sincs csak át kell lógatni a dákót.

Főként heteró férfitásaimhoz szögezném a kérdést.

Kiegészítés képpen: egy buliban összeakadtam egy shemale lánnyal, azzal a tipussal akiről ha nem szólal meg nem mondanád meg, hogy férfi volt előzőleg. Csak dumáltunk semmi kezdeményezés nem volt a részemről. Így utólag bele gondolva, lehet benne lettem volna ha úgy alakul a helyzet, hogy lecummantson.

2022. máj. 29. 16:43
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
26%
De benne ám.🥰
márc. 3. 17:17
 32/43 anonim ***** válasza:
33%
Persze, hogy bennelennék. Szeretema pöcsös csajokat. Ügyesen és izgin szopnak.
máj. 13. 13:04
 33/43 anonim ***** válasza:
19%

Nem!

Én ennél sokkal színvonalasabb szexuális élményekre vágyom. A gyors oboa vagy menet is kizárólag párkapcsolatban esik jól, de az sem gyakori. Szeretem megadni a módját, kimaxolni a lehetőségeket.

Szép lakás, szép autó, klassz ruhák, hifi, zene, film, programok, minőségi élelmiszer és mindezt megkoronázva gyönyörű partner. Nem kell megtévedni, nem luxus szinten, ám nem is a turkálóból vagy a kínai piacról vásárolva.

máj. 15. 15:33
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
Felőlem mehetne a dolog oda-vissza.
máj. 16. 15:08
 35/43 anonim ***** válasza:
77%
A 33-as szerintem még nem volt nővel. Aki férfiként ilyen meredek sorokat képes írni az tuti kamu.
máj. 16. 16:52
 36/43 anonim ***** válasza:
68%
#35 miért az mennyire férfi, aki egy nővé maszkírozott férfival dugna?
máj. 16. 20:53
 37/43 anonim ***** válasza:
81%
Én egy szóval sem mondtam, hogy az egy normális férfi. De aki hasonló szövegeket tud írni hogy hifi zene minőségi élelmiszer meg f4szom, az szerintem még életébe nem látott p1nát.
máj. 16. 23:47
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem látni, hogy ki az, aki szopja a farkamat és ő legyen NŐ, így szeretem...! 55F
aug. 6. 11:53
 39/43 anonim ***** válasza:
53%
Simán leszopatnám. Szopattam is már travit/transzit.
aug. 6. 12:55
 40/43 anonim ***** válasza:
"De hogyha nem bánja, én nem bánom, lenn az utcán megvárom"
aug. 6. 18:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!