Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benne lennétek egy gloryhole-ba akkor is ha egy shemale csaj vár a túl oldalon?
Nektek semmi teendő sincs csak át kell lógatni a dákót.
Főként heteró férfitásaimhoz szögezném a kérdést.
Kiegészítés képpen: egy buliban összeakadtam egy shemale lánnyal, azzal a tipussal akiről ha nem szólal meg nem mondanád meg, hogy férfi volt előzőleg. Csak dumáltunk semmi kezdeményezés nem volt a részemről. Így utólag bele gondolva, lehet benne lettem volna ha úgy alakul a helyzet, hogy lecummantson.
Kemény, mennyi homokos férfi van.
Engem egyébként nem zavarnak a homokosok, csak az, amikor azt mondják, hogy "lefekudnék egy férfival, csak legyen kisminkelve és amúgy full hetero vagyok"...
Ez az önazonosság totális tagadása. Akkor inkább mondanák magukat bi-nek.
Én benne lennék nagyon is.
Egyszer voltam egy nőnél aki mondta van egy barátnője aki ki próbálná csak had kösse be a szemem aztán egy fickó volt nőiesen beöltözve. Ugye én nem láttam csak hogy állok ő odajön térdelt és szop a csaj meg mondja mit hogy.
Gumi volt rajtam. Aztán a végén lehúzta csaj és kiverte a fejére. Majd levettem a kendőt akkor láttam hogy egy beöltözött..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!