Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Benne lennétek egy gloryhole-b...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benne lennétek egy gloryhole-ba akkor is ha egy shemale csaj vár a túl oldalon?

Figyelt kérdés

Nektek semmi teendő sincs csak át kell lógatni a dákót.

Főként heteró férfitásaimhoz szögezném a kérdést.

Kiegészítés képpen: egy buliban összeakadtam egy shemale lánnyal, azzal a tipussal akiről ha nem szólal meg nem mondanád meg, hogy férfi volt előzőleg. Csak dumáltunk semmi kezdeményezés nem volt a részemről. Így utólag bele gondolva, lehet benne lettem volna ha úgy alakul a helyzet, hogy lecummantson.

2022. máj. 29. 16:43
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
25%
Semmi akadálya
2023. dec. 25. 12:49
 22/43 anonim ***** válasza:
73%
Nem!
2023. dec. 25. 12:52
 23/43 anonim ***** válasza:
50%
Nem, max ha at van mutve teljesen (alul is).
2023. dec. 26. 09:52
 24/43 anonim ***** válasza:
20%

az miért számít?

2023. dec. 26. 10:36
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
24) Igazabol ha glory hole, nem is kellene latnunk a not, igy nem tudnánk hogy transz. Siman menne a szopas. De ha kozelebb kerulnenk, nekem csak ugy ferne bele a szex ha atlene mutve. Nem izgat a fasz
2023. dec. 26. 10:46
 26/43 anonim ***** válasza:
68%

Kemény, mennyi homokos férfi van.

Engem egyébként nem zavarnak a homokosok, csak az, amikor azt mondják, hogy "lefekudnék egy férfival, csak legyen kisminkelve és amúgy full hetero vagyok"...

Ez az önazonosság totális tagadása. Akkor inkább mondanák magukat bi-nek.

jan. 22. 06:32
 27/43 anonim ***** válasza:
60%

Én benne lennék nagyon is.

Egyszer voltam egy nőnél aki mondta van egy barátnője aki ki próbálná csak had kösse be a szemem aztán egy fickó volt nőiesen beöltözve. Ugye én nem láttam csak hogy állok ő odajön térdelt és szop a csaj meg mondja mit hogy.

Gumi volt rajtam. Aztán a végén lehúzta csaj és kiverte a fejére. Majd levettem a kendőt akkor láttam hogy egy beöltözött..

jan. 22. 06:56
 28/43 anonim ***** válasza:
77%
Szívesen lennék a másik oldalon aki a szájával kényeztet :)
jan. 22. 10:14
 29/43 anonim ***** válasza:
82%
28s kit a travit vagy férfit?
jan. 22. 10:15
 30/43 anonim ***** válasza:
17%
Nem! Inkább egy FTM
márc. 2. 23:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!