Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szőke csajoknak tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szőke csajoknak tényleg feszesebb az ánusza vagy ez csak az én tapasztalatom?

Figyelt kérdés
Előfordulhat, hogy véletlenül pont ilyen lányokkal volt dolgom, de eddig az összes szőke csajnak akivel voltam nagyon feszes és rugalmas ánusza volt. Nem mondom, hogy a barnáknak nem de köztük volt olyan is akinek inkább olyan "puha" vagy nem tudom milyen szót használhatnék erre.
2022. máj. 28. 22:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy befesti valaki a haját szőkére automatikusan feszesebb lesz az ánusza? Nincs összefüggés, egyszerűen csak ilyen csajokat fogtál ki.
2022. máj. 28. 23:06
 2/6 anonim ***** válasza:
3%
A szőkék alapból feszesebbek szerintem, nem véletlenül irigyek a barnák.
2022. máj. 28. 23:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm barna, elég feszes a puncija és abszolút nem irogy a szokekre..ez mekkora egy baromsag
2022. máj. 28. 23:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nem is érdekel.
2022. máj. 28. 23:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hajfestékkel lehet szűkíteni a pukizót?
2022. máj. 28. 23:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát bro' ha ez így lenne akkor az összes búza szőke lenne 😅
2022. máj. 29. 04:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!