Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/23 A kérdező kommentje:
10. Dehát másnak ez hogyhogy működik?
2022. máj. 28. 21:30
13/23 Paczalos István válasza:
Úgy látom, az célod, hogy keressen helyetted másik nőt. a szexmegvonás kb. erre jó. Egy régebbi kapcsolatomban a partnerem ezt akarta felhasználni, hogy rávegyen a hülyeségeire, két hónap múlva közöltem vele, szedje a cókmókját, már nem szívesen látott személy a lakásomban. Közöltem vele, hogy nem kellett volna revolvereznie avval, hogy nincs szex, mert így kerestem mást helyette, akivel le tudtam feküdni.
14/23 dregor válasza:
#11 Gyere, megmutatom hogy működik ez. :D
15/23 anonim válasza:
Működhet, persze, én viszont nem vagyok olyan hülye, hogy alkalmazzam is.
1. mert magammal is kics.szek (szeretem őt, kívánom, imádom, amikor ledominál, miért fosztanám meg magam ezektől?)
2. nem vagyok ötéves szinten
17/23 Ragnor válasza:
Lehet, hogy nélküled még szűz lenne, csakhogy már nem az. Kiengedted a Dzsinn-t a palackból, megvolt neki a legnehezebb lépés, az első alkalom, innentől kezdve már nem tudod visszacsinálni a dolgot.
Arról nem beszélve, hogy amit akarsz, az nem PÁRkapcsolat, hanem Mester-Szolga, ami nem csak a párod jövőjével kapcsolatban vet fel aggályokat, hanem a TE mentális állapotoddal kapcsolatban is...
Szigorúan SZVSZ.
A helyedben inkább azzal foglalkoznék, hogy miért is akarod ennyire kontrollálni a párod?
18/23 A kérdező kommentje:
17. Mert megérdemlem!
2022. jún. 3. 05:35
19/23 dregor válasza:
#17 Cseréld le rám és megkapod, amit megérdemelsz. :)))
20/23 Kiss Lajoska válasza:
Fogamzásgátlásra talán igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!