Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 45 évesen és utána van még esélye az embernek néha fiatal csajokkal (18-28), aki értik, hogy nyilvánvalóan ilyen esetben komoly kapcsolatról men sok értelme lenne beszélni?
Azt azért vedd számításba, hogy egy 18 és egy 28 éves nő között nagyobb a különbség, mint mondjuk egy 25 és egy 45 éves között.
A 18 éves lányok rendszerint még az örök szerelmet keresik vagy éppen élik át (legalábbis ezt gondolják), míg mondjuk egy 23-28 éves már túl van pár csalódáson vagy épp az első öröknek hitt kapcsolata a végét járja, a kíváncsisága viszont minden addiginál erősebb. Rengeteg olyan 23 feletti fiatal nő van, aki nem az örök szerelem, csupán a kíváncsiság miatt simán belemegy akár 40 feletti FÉRFIAKKAL is 1-1 egyéjszakás kalandba.
Én siman benne lennék,és nem vagyok apakomplexusos
20L
En 27 vagyok, nö,es most jöttem össze egy 52 eves ferfival. Elötte egy 46 eves szeretöje voltam 1 evig .
Szeretem ha felnezhetek valakire, a hatarozott, magabiztos, intelligens ferfiakat. Semmi sem lehetetlen.
hát igen, de hogy nézel ki, az sem mindegy
Marmint en hogy nezek ki ? 6,Max 7 a Tizes listan. Na de izlesek es pofonok.....
A ferfiak akikkel voltam/vagyok, öltönyös, feher inges, jol szitualt emberek.
Nem a penzröl szol,hanem a biztonsag erzetröl (is).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!