Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 14-15 centi hosszú pénisz is tud végig érni egy hüvelyben?
Expasimnak 16 centis volt és igen komoly fájdalmakat okozott, ha benyomta tövig
Nem értem miért képzelitek azt, hogy be kell dugni a farkatokat a nő gyomorszájáig. Azt hiszitek van ott egy gomb, amit megpöckölve kész az orgazmus?
Rohadtul semmit nem tudtok a női testről, a női orgazmusról
6-os ne hőzöngj légyszives.
Nagyon is sokat tudok a női testről és lélekről, meg úgy általánosan a rendszer (test+lélek) működéséről 😏
Orgazmust pedig figyelemreméltó sikeraránnyal tudok okozni. Hüvelyit is (olyannak is aki azt hitte korábbi tapasztalatai alapján h nem képes rá)
F30H
8-as!
Én bármikor alátámasztom az állításomat, mert első szótól az utolsóig megalapozott. Szerintem ezt itt kevesen mondhatják el a hozzászólásaikról. Szívesen megadom privátban a telefonszámomat, bárki felhívhat, kérdezhet, megbizonyosodhat, "tesztelhet".
Kedves 🤡 Kolbász, szeretném ha kifejtenéd mire alapozva állítod, hogy csaliduma, amit írtam. Addig meg csalit a kakilódba, horoggal!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!