Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fantáziáltatok már olyat, hogy ti vagytok az aktív felek az ágyban, tehát hogy ti dugjátok a pasit?
Figyelt kérdés
2022. máj. 28. 10:44
11/21 anonim válasza:
A csajom is évek óta emlegeti, hogy vazelinnel alaposan... Eddig úgy gondoltam, viccel. Talán komolyan gondolja.
13/21 anonim válasza:
Nem csak fantáziáltam, már meg is tettem.
24L
15/21 anonim válasza:
Én meg is tettem nekem nagyon tetszett de maradtunk párommal ezután a hagyományos felállásnál hogy ő az aktív 25N
16/21 anonim válasza:
Huu biztos szuper volt..
Én is csak így szeretném ki próbálni.
18/21 anonim válasza:
Csináljuk. A pasim élvezi, nekem meg az tetszik, hogy neki jó.
20/21 anonim válasza:
Nem. Hála az égnek, az én férjem 100%-osan hetero. Nőt viszont már toltam úgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!