Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A srácoknak lassan fontosabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srácoknak lassan fontosabb a farokméret mint a lányoknak ?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a pasik már többet foglalkoznak azzal, hogy kinek hány cm mint a lányok. Ez miért van ? Ez náluk valami mérőszám, hogy mondjuk nekem 18 cm neki 15 cm tehát én jobb vagyok bála ?
2022. máj. 28. 08:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10-es ez maximum a te tapasztalatod.

Én járok céges focira és rajtam kivül mindenki a gatyáját is leveszi és elmegy fürödni. A farokméret skálája a tényleg kicsitől a tényleg nagyig megvan. És egyáltalán nincs összefüggés. akiknek kicsi azok is domináns személyek és van aki csoportvezető.

2022. máj. 28. 11:25
 12/16 anonim ***** válasza:
A 10-es tökéletesen leírta. Az angolban szokás használni a "big dick energy" kifejezést. A férfiak életében a péniszméret akár általánosságban is meghatározó lehet, a szexuális életen kívül is. Valószínűleg akinek eleve komplexusa van, tudja és érzi mennyire egészségtelen ez a pszichés állapot mégis nehezen tud tenni ellene és sok más dologra is kihatással lehet az életében. Akinek nagy van sokkal hamarabb van határozott kiállása az élet bármely területén akár. De ezt nem lehet törvényszerűnek tekinteni. Ezért pörög minden férfi a péniszméreten, mert önmagában is lehet jellem meghatározó. Ezért irigykednek akinek nagyobb van, mert a "rivális" ebben az esetben nagyobb férfinek számít a szemében. Hiába tudjuk, hogy nem ez nevetséges és nem ez számít legfőképpen, mégis biológia berögzültség, hogy szerintünk akinek nagyobb van, annak hamarabb lesz sikere. Ahogy a 10-es is írta a "férfiak pszichéjének a mélyén a péniszméret minden" és ezen nehéz túllépni főleg annak, akinek átlag alatti van.
2022. máj. 28. 11:34
 13/16 anonim ***** válasza:
55%

""férfiak pszichéjének a mélyén a péniszméret minden"

10-es, 12-es.

Maradjunk annyiban hogy nincs ismeretetek a pszichológiában. Ez instant fszság. A 11. kommentnél leírtam ellenpéldát.

Illetve én is magabiztos vagyok. Tele vagyok alkalmi partnerekkel. élőben is leszólitok csajokat.

2022. máj. 28. 11:39
 14/16 anonim ***** válasza:

10-es vagyok. 12-es, köszönöm, hogy megértesz engem! Legszívesebben megölelnélek! :D

13-as, nem állítottam, hogy ez törvényszerűen kudarcos élethez vezet. Bár van akinek befolyásolja az életét.

Én sem mentem tönkre a kis farkam miatt, tudok csajozni, élem az életem. De az valahol a tudatom legmélyén mindig ott van egy kis hang, hogy szeretném, ha nagyobb lenne. Mikor teljesen őszinte vagyok magammal, mindig meghallom ezt a hangot.

Azt nem kétlem, hogy te igazat mondasz, és téged nem zavar a méreted, de te akkor a szerencsések táborát gyarapítod, mert sok kis péniszű férfit igenis zavar a méret, csak nézz szét itt a gyakorin.

Neked örülök, hajrá! :D

2022. máj. 28. 11:46
 15/16 anonim ***** válasza:
de, engem is zavar. mást a füle zavarja mert kiáll. Van akinek kiáll teljesen a füle és mégsem zavarja. Sok lehetőség van. Önismeret hogy elfogadd a helyzetet és ne a külsöségek számitsanak mert egyetlen egy csaj sem panaszkodott miatta és alkalmi szexkapcsolatok rohadt sok ideig kitartanak.
2022. máj. 28. 12:32
 16/16 anonim ***** válasza:

Kicsi a farkad?

Ne bánkódj miatta!!

Lehet szépen festesz vagy zongorázol,esetleg jó allasod van.Az is élvezet nem?

Az életben nem minden a csajozás!

2022. máj. 28. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!