Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácoknak lassan fontosabb a farokméret mint a lányoknak ?
10-es ez maximum a te tapasztalatod.
Én járok céges focira és rajtam kivül mindenki a gatyáját is leveszi és elmegy fürödni. A farokméret skálája a tényleg kicsitől a tényleg nagyig megvan. És egyáltalán nincs összefüggés. akiknek kicsi azok is domináns személyek és van aki csoportvezető.
""férfiak pszichéjének a mélyén a péniszméret minden"
10-es, 12-es.
Maradjunk annyiban hogy nincs ismeretetek a pszichológiában. Ez instant fszság. A 11. kommentnél leírtam ellenpéldát.
Illetve én is magabiztos vagyok. Tele vagyok alkalmi partnerekkel. élőben is leszólitok csajokat.
10-es vagyok. 12-es, köszönöm, hogy megértesz engem! Legszívesebben megölelnélek! :D
13-as, nem állítottam, hogy ez törvényszerűen kudarcos élethez vezet. Bár van akinek befolyásolja az életét.
Én sem mentem tönkre a kis farkam miatt, tudok csajozni, élem az életem. De az valahol a tudatom legmélyén mindig ott van egy kis hang, hogy szeretném, ha nagyobb lenne. Mikor teljesen őszinte vagyok magammal, mindig meghallom ezt a hangot.
Azt nem kétlem, hogy te igazat mondasz, és téged nem zavar a méreted, de te akkor a szerencsések táborát gyarapítod, mert sok kis péniszű férfit igenis zavar a méret, csak nézz szét itt a gyakorin.
Neked örülök, hajrá! :D
Kicsi a farkad?
Ne bánkódj miatta!!
Lehet szépen festesz vagy zongorázol,esetleg jó allasod van.Az is élvezet nem?
Az életben nem minden a csajozás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!