Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elégtelen farokméretű, genetikai hulladék pasiként, hogyan tudnám megőrizni a kiegyensúlyozott mentális egészségemet ebben a túlszexualizált világban?
29 vagyok, diplomám, normálisan fizető munkahelyem van, egyedül barátnőm nem volt még soha (ráadásul csókszűz is vagyok nemcsak sima szűz).
A méretem 15 cm hosszú és 3,6 cm vékony (péniszt körbemérve szalaggal ez olyan 11-11,5 cm).
A helyzetet bonyolítja, hogy alkatra is 12-13 éves szinten rekedtem meg 169 cm-el és 53 kg-al ráadásul van egy krónikus kezelt betegségem ami miatt drága injekciót szúrok magamba (azért, hogy az elcseszett életem a jelenlegi formában megmaradjon).
Sajnos nagyon gátlásos és komplexusos vagyok ezért soha életemben egy lányt se szólítottam le (elsősorban a méretem miatt) így fogalmam sincs milyen lánynál mire elég ez a farokméret.
Tudom, hogy 30-hoz közel, kellene valamit változtatni (ezért is a kérdés), de egy lúzer cuckold sem akarok lenni aki egy házasságba menekülve végleg tönkrevágja az énképét, hogy a felesége csalja fűvel fával.
Sajnos mindenhol a szexualitás jön szembe velem (szép nők, jó csajok, cikkek a társkeresésről és boldog párokról) és jelenlegi formában a depressziómat nem tudom ilyen ellenszélben kezelni. Nem is tudom mi lenne a megfelelő lépés részemről.
A fenti kérdésre várnám elsősorban a válaszokat, de csatolok egy szavazást is kifejezetten a farokhelyzetemre vonatkozóan, hogy ti hogy látjátok milyen esélyem van ezzel ennyi idősen a nők körében?
Köszönöm a KOMOLY válaszokat.
Gondold végig! Te nem voltál még csajjal!
Tehát Veled csajnak nincs problémája. A probléma neked van magaddal.
Erős akaraterővel meg tudod oldani. A nők nagy részének elég: fürge ujjak, fáradhatatlan nyelv! Higgy a többévtizedes tapasztalatomnak!
a kérdésre: magadert.hu, ott van jópár dilidoki elérhetősége, válogass közülük. elsődleges profiljuk az addikciók kezelése, de a csoportklubjaik nagyon sokrétűek, lesz ott hely neked is.
olvashatsz a kliensek sikertörténeteiről, azokhoz képest a józan értelem szobra vagy, ott te leszel a király, szerintem akár be is csajozhatsz.
Menj ek egy szórakozóhelyre, és keress egy kissé ittas lányt.
Már holnap más ember leszel!
6!
Már holnap lehet feljelentik.
#6 vagyok.
Nem egy helyre járunk az tutti. És nem koki részeg lányra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!