Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertél olyan lányt egy társaságban, aki szinte bárkivel nagyon könnyen kapható volt szexuális dolgokra? Mire lehetett rávenni? Ilyenkor nem vesznek össze rajta a fiúk?
Figyelt kérdés
Neked is megvolt vagy azért odáig nem mentél el? F 292022. máj. 27. 16:08
1/11 anonim válasza:
Igen, ismertem.
Én voltam az a lány
Nem szexuális dolgokra lehetett rávenni, hanem mindig is szerettem dugni
Elég sok ismerős/haver sráccal feküdtem le
2/11 anonim válasza:
Igen ismertem. Nem vesztünk össze "beosztottuk" egymás között, illetve volt hogy többesben "rendeztük" a dolgokat :) Normál szexre lehetett "rávenni" (pontosabban nem kellett rávenni, történtek a dolguk maguktól is), mi a szöszért akartam volna bármire rávenni, a sima normál szex (dugás, orál) nem elég?
3/11 anonim válasza:
"Rávenni"🤦♂️ Kis tudatlan barom vagy 29 éves mamlasz létedre. A nőt nem ráveszed a szexre hanem ugyanúgy akar, mivel ez nem egy szolgáltatás, vagy nyeremény ami csak a férfit illeti. Persze veled lehet nem akarnak.
4/11 anonim válasza:
Ismertem. Én is megkaphattam volna, mert tetszettem neki.
Sokaknak bejött a csaj, de nekem nem kellett, mert nem volt az esetem!
5/11 anonim válasza:
Még koliba volt anno. Smárolni lehetett vele, fogdosni a mellét és a punciját. Csak az dughatta meg aki járt is vele.
6/11 anonim válasza:
Ja, csak az ilyet nők általában nem néznek ki jól.
Aki jól néz ki, az nem adja magát oda akárkinek, mivel tudja, hogy értékes, és nem akar mindenféle ember trófeája lenni.
8/11 anonim válasza:
Nekem volt egy ilyen munkatársnőm. Sokáig nem hittem el, hogy mindenre kapható, de az egyik házibuliban simán rá tudtam venni, hogy leszopjon a mosdóban, ráadásul engedte, hogy az arcára élvezzek.
9/11 anonim válasza:
Csak attól, hogy valaki jól néz ki attól még nem lesz értékes.
10/11 anonim válasza:
Egy barátommal voltak közös csajaink régebben, de az egész tarsaság nem dugta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!